DALAMAN
Giriş Tarihi : 27-11-2023 23:14   Güncelleme : 27-11-2023 23:22

Neslihan Doğangül Önder’den Serap Ülkü Özdemir’e Doğum Günü Sürprizi

Geçmiş dönem MHP’den Milletvekili adayı olan ve yapılacak olan yerel seçimlerde Dalaman Belediye Başkan Aday Adayı olan MHP’li Neslihan Doğangül Önder, Timbir Ege Bölge Başkanı, Dijital Medya ve Yayıncılar Derneği Başkanı, Serap Ülkü Medya A.Ş. yönetim kurulu başkanı Serap Ülkü Özdemir’e Doğum günü sürprizi yaptı.

Neslihan Doğangül Önder’den Serap Ülkü Özdemir’e Doğum Günü Sürprizi

Muğla bölgesinin en güçlü medya patronu olarak bilinen ve cesur habercilik anlayışıyla Muğla’da her zaman ses getiren Serap Ülkü Özdemir, yeni yaşına sevenlerinin eşliğinde girdi. Bir çok ziyaret ve tebrik mesajı alan Ülkü’ye, bir ziyarette Dalaman Belediye Başkan Aday Adayı Neslihan Doğangül Önder’den geldi. Sürpriz ziyarette Çiçek hediye eden Önder, pasta ikramında bulundu. Günün önemine vurgu yapan Önder;

“Kıymetli Dostum Serap Ülkü A.S Yönetim Kurulu Başkanı ,Basının Güzide Temsilcisi Serap Hanım’ın Doğum Gününü en içten Dileklerimle Kutlarım.Kıymetli Dostuma Misafir perverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Timbir Ege Bölge Başkanı, Dijital Medya ve Yayıncılar Derneği Başkanı, Serap Ülkü Medya A.Ş. yönetim kurulu başkanı Serap Ülkü Özdemir, doğum günü dolayısıyla yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dostlarıyla bir yaşa daha merhaba demenin heyecanını aktaran Özdemir, “ Bugün benim için özel bir gün. Sevenlerimle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Değerli dostum, arkadaşım Neslihan hanıma çok teşekkür ediyorum. Güzel sürpriziyle beni onurlandırdı. Kendisine de Dalaman’dan Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Çıktığı bu yolda başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

 

 

EfsaneEfsane