MİLAS
Giriş Tarihi : 16-07-2023 12:09

MİTSO, AB’nin Hibe Destek Programlarına Hazırlanıyor

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, Avrupa Birliğinin KOBİ’lere yönelik hibe destek programlarından yararlanmak için girişim başlattı. MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, AB’nin hibe destek programlarına yönelik projeler oluşturmak üzere bir danışmanlık firmasının yöneticisi olan ve Fayık Demirtaş’ı MİTSO’ya davet etti.

MİTSO, AB’nin Hibe Destek Programlarına Hazırlanıyor

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, MİTSO olarak AB’nin hibe destek programlarından Milaslı KOBİ’lerin yararlanabileceği projeler oluşturarak başvuruda bulunmak istediklerini ifade etti. Zeytinyağına AB coğrafi işareti almayı başaran Milas’ın AB’nin hibe desteklerinden de yararlanabileceğini belirten Reşit Özer “AB’nin açıklanan hibe destek programlarını takip edeceğiz. Üyemiz olan Milaslı KOBİ’lerin bu programlardan yararlanabilmesi için projeler hazırlayacağız. Bu konuda çok deneyimli bir isim olan sayın Fayık Demirtaş ile görüş alışverişinde bulunduk. MİTSO, zeytinyağından sonra bu tür projeleriyle de AB’nin paydaşı olmaya hazırlanıyor” dedi.

AB’nin hibe destek programları konusunda önerilerini dile getiren Fayık Demirtaş ise Milas’ın çok önemli bir potansiyele sahip olduğunu ifade ederek “Açıklanan AB programlarını takip edeceğiz. Milas’a ve MİTSO’ya uygun projeler oluşturmak için öneriler oluşturacağız” dedi.

AdminAdmin