SPOR
Giriş Tarihi : 09-01-2024 00:05

ŞAMPİYON MUĞLA'NIN KIZLARI 

ŞAMPİYON MUĞLA'NIN KIZLARI 

Salon Hokeyi Süper Ligi'nde Şampiyon Muğla takımı Kaltun Madran Su Ege Yıldızları SK oldu.

7-8 Ocak 2024 tarihleri arasında Amasya’da düzenlenen Salon Hokeyi Kadınlar Süper Ligi finalinde Gaziantep Polisgücü'nü 2-1 mağlup eden Muğla’nın Kızları Kaltun Madran Su Ege Yıldızları şampiyonluğa ulaştı. 

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor okullarında yetişen Kaltun Madran Su Ege Yıldızları SK bugün saat 16:00'da TRT Spor Yıldız'dan canlı yayınlanan final mücadelesi sonunda şampiyon olarak Avrupa Şampiyon kulüpler kupasında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

Şampiyon sporcuları ve antrenörleri telefonla arayarak tebrik eden Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, "GSB Spor okullarımızda yetişerek bir çok başarı kazanan Muğla'nın Kızları Süper Lig'de de Şampiyon olarak Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasında Ülkemizi ve Muğla'mızı temsil edecek. Bu gururu bizlere yaşattıkları için onlarla gurur duyuyoruz. Valimiz Sayın İdris Akbıyık'ın destekleriyle Muğla sporun parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. Şampiyon takımımıza Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasında başarılar diliyorum" dedi.

Kaltun Madran Su Ege Yıldızları antrenörü ve aynı zamanda Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde hokey antrenörü olan Serkan Şen "Biz aşama aşama bu seviyeye geldik, U12 yaş grubundan itibaren her kategoride Türkiye Şampiyonu olduktan sonra hedefimizi il Müdürümüz Kazım Açıkbaş’ın bizleri yönlendirmesiyle Avrupa Kupası olarak belirledik. Bizlerin önündeki tüm engelleri kendisinin desteğiyle birer birer aştık ve Türkiye Süper Ligi’nde Şampiyon olduk. Seneye Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupasında ülkemizi temsil etme hakkı kazandık, emeği geçen başta İl Müdürümüz Kazım Açıkbaş ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün tüm personeline teşekkür ediyoruz" dedi.

AdminAdmin