MUĞLA
Giriş Tarihi : 04-05-2023 14:15

Rüzgar Yatağan’da Behçet Saatcı ‘Ya Doğru Esiyor

Milletvekili Adayı Saatcı, seçim çalışmalarını Yatağan’da sürdürdü. Muğla’nın her ilçesinde programlarına devam eden İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı ’ya, ziyaret ettiği Yatağan ilçesinden de büyük destek geldi.

Rüzgar Yatağan’da Behçet Saatcı ‘Ya Doğru Esiyor

 

 

 

 

Yatağan ziyaretine İYİ Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek başlayan Saatcı, burada partililerle buluştu.

Resmi ziyaretlerine, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz’ü ziyaret ederek başlayan Saatcı, Yatağan Muhtarlar Derneği Başkanı Şuayip Özbek, Yatağan Ziraat Odası Başkanı Süleyman Kuru, Türk-İş Sendikası Yatağan Şube Başkanı Fatih Erçelik, Maden İşçileri Sendikası Yatağan Şube Başkanı Osman İlhan ve Yatağan Sanayi Kooperatifi Başkanı Mehmet Kırık’a ziyaretlerde bulundu.

 

İYİ Parti İlçe Başkanı Sadet Kocasarı ve teşkilat mensuplarıyla kentin tüm önemli noktalarını dolaşan Saatcı, yaklaşık 20 km yol yürüdü. Yatağan’da karşılaştığı her esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Saatcı’nın vatandaşlarla arasındaki samimiyet dikkat çekti. Ziyaret ettiği yerlerde her kesimden vatandaşın ilgisiyle karşılaşan Saatcı; “Ayrık otu değil sevgi tohumları ektiklerini, her gün, dünden daha iyi olduklarını belirtti.”

 

14 Mayıs seçimini İyi’lerin kazanacağından kuşku duymadığını bir kez daha ifade eden Saatcı, “Hem alın terinin hem de enerjinin ilçesi Yatağan’daydık. Sokağın sesi enerjimizi bir kat daha artırdı. Yatağan’ı oy madeni görenler biraz üzülebilir. Kıymetli Yağanlılar’a gösterdikleri samimiyet ve sahiplenme için çok teşekkür ediyorum. Biraz önce İyi’ler hareketine katılan vatandaşlarımızı üye yaptık. Biz halkımıza inanıyoruz, onlarda bize inanıyor. Türkiye’nin İYİ olması için herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecek. Birlikte başaracağız.” dedi.

 

Ülkede ekonominin durumundan ekonomistler kadar halkın da haberdar olduğunu vurgulayan Saatcı, “Kim ne derse desin, vatandaşın kazanı kaynamıyor. Her şey iyi gidiyor olsa bize zaten gerek yok, ama İyi gitmiyor arkadaş. Artık yarın ne olacak kaygısıyla yaşamak istemiyoruz, alınterinin hakkını alan parasının pul olmadığı, insanların mutlu ve huzurlu yaşadığı bir ülke istiyoruz” diye konuştu.

 

Sözlerine 14 Mayıs genel seçimlerinde oy kullanacak bir kişinin bile ülkenin kaderini değiştirebileceğini ve bu yüzden seçmenlerin mutlaka sandığa gidip demokratik haklarını kullanmalarının çok kıymetli ve önemli olduğunu söyleyerek son veren Saatcı Yatağan halkına gösterdikleri ilgi ve alaka için çok teşekkür ederek yarın ziyaretlerini gerçekleştireceği Bodrum’a hareket etti.

AdminAdmin