FETHİYE
Giriş Tarihi : 19-06-2023 10:32

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’DEN AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ’DEN AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET


AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Fethiye ilçe teşkilatını ziyaret etti.
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye’ye gelerek AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Ziyarette partililer ile bir araya gelen Otgöz, genel seçimler ve Muğla’nın sorunları hakkında istişarede bulundu. Fethiye körfezinin ve Fethiye – Söğüt yolunun ilk gündem maddeleri olduğunu söyleyen Milletvekili Otgöz, “Muğla’nın sorunlarını çözmek için 7 gün çalışcağız” dedi. 
“Bu Bölgenin Evladını Milletvekili Olarak Ağırlamak Gurur Verici”
Ziyarette konuşan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, “Yakup başkanımız vekil oldu. Fethiye'nin bu bölgenin evladı... Başkanımız vekil olunca boş kalmayıp teşkilatımıza ziyarete geldi. Sizlerle hasbihal etmek istedi. Bu çok güzel ve çok kuvvetli bir duygu… Sizlere teşekkür etmek istedik. İki tane üst üste seçim geçirdik. 14 Mayıs ve 28 Mayıs. 14 Mayıs'ta yarım kalan işi 28 Mayıs'ta tamamladık. Ülkemiz bu sonuçla tekrar 5 yıllık istikrar seçti. Şahsım adına da bu çalışma ve gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
 “Haftanın 7 Günü Çalışacağız, Başka Şansımız Yok”
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ise, “Hepinizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Sizlere buraya kadar geldiğiniz için şükranlarımı sunuyorum. İnşallah toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum. 7 gün çalışacağız. Başka şansımız yok. Muğla'da iki vekiliz. Muğla'nın sorunlarını çözmek için çalışacağız. Bunun da üstesinden biz geleceğiz. 14 Mayıs akşamı Cumhur İttifakı olarak mecliste çoğunluğu sağladık. İkinci seçimin önü açılması için çok önemli bir seçimdi. 14 Mayıs'ta verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız 49.52 ile seçim ikinci tura kaldı. Bunda da bir hayır var diyoruz. 50.01,50.02 olsaydı çaldı çırptı derlerdi. Bir sürü olumsuz söylemler ile karşı karşıya kalacaktık. 52.18 ile Cumhurbaşkanımızın tekrar seçilmesindeki emeklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

AdminAdmin