SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 27-10-2023 18:18

SEYDİKEMER’DE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN LOKMA HAYRINDA BULUNULDU

SEYDİKEMER BELEDİYESİ’NDEN ŞEHİTLERİMİZ İÇİN LOKMA HAYRI

SEYDİKEMER’DE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN LOKMA HAYRINDA BULUNULDU

Seydikemer Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yıl Programı kapsamında tüm şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimiz için lokma hayrında bulunuldu. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, lokma hayrında vatandaşlara lokma ikram etti.
Seydikemer’de Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle gerçekleşen lokma hayrında Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimiz için dualar okunarak vatandaşlara lokma ikramı yapıldı.


Seydikemer Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi, Yeni Camii önünde düzenlenen lokma hayrına Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis üyeleri, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanı Akdenizli lokma hayrında vatandaşlarla yakından ilgilenip, lokma ikramında bulundu.
BAŞKAN AKDENİZLİ: “BİRLİK BERABERLİĞİMİZ KUVVETLENİYOR”
Başkan Akdenizli, yapılan hayır ve duaların kabul olması temennisinde bulunarak: “Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete göç eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Her karış toprağı şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış ülkemizde, milli günlerimiz birlik, beraberliğimizi kuvvetlendiren müstesna günlerdir. Bugün de ülkemizde huzurla yaşamamızı sağlayan tüm şehitlerimiz için lokma hayrında bulunduk. Rabbim, hayır ve dualarımızı kabul etsin.” İfadelerini kullandı.

AdminAdmin