SİYASET
Giriş Tarihi : 27-01-2024 21:47

MHP İL BAŞKANI AKARFIRAT, AÇIKLAMA YAPTI

MHP İL BAŞKANI AKARFIRAT, AÇIKLAMA YAPTI

Fethiye’de 31 Mart yerel seçimleri öncesinde partilerde hareketli dakikalar yaşanıyor. Dün akşam saatlerinde gelen bir açıklama ile  MHP Fethiye İlçe teşkilatı genel merkez kararıyla görevden alınmıştı.  MHP Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat, yazılı bir basın açıklaması yaparak birçok konuya açıklık getirdi.

MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat açıklamasında, “Muğla’mızda Milliyetçi Hareket Partisi olarak Fethiye, Ortaca ve Datça İlçelerimizde milletimize hizmet anlayışıyla yola çıkan adaylarımız belirlenmiş, 3 ilçemizde 3 hilalin hizmet anlayışıyla vatandaşlarımızı buluşturacak adaylarımız milletimizin takdirine sunulmuştur.” dedi.

mecburiyetindeyiz. Biz ayakları meçhule basan, başı da müpheme bakan devre mülk tarzında bir siyaset anlayışını elimizin tersiyle itiyoruz. Artık gün doğmuş, tan yeri aydınlanmıştır. Türk milleti sadırdan satıra, sedeften sefere, seferden zafere, zaferden cihanşümul bir kudrete talip ve kararlıdır. Bunun kaldıracı ve sıçrama rampası da Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefleridir.” sözü bizim için aklımızdan hiçbir zaman çıkmayacak bir öğüttür.  Gündemimiz Muğla’mızın her bir köşesine hak ettiği hizmetin götürülmesini sağlayacak kabiliyete haiz kadroların Muğlalı hemşerilerimizle buluşturulması, hedefimiz ise Muğlalı hemşerilerimize hak ettiği hizmeti ulaştırmaktır. Milliyetçi Hareket Partisi Muğla İl Başkanlığı; Tarihin bize yüklediği inkâr edilemez misyonun farkında, fikri tasavvurumuzun bilincinde, gelecek nesillere ulaştırılmak üzere bizlere emanet edilen Muğla’mızın kıymetinin idrakindeyiz. Ayırmadan, Ayrışmadan Muğla İçin Canla Başla” diyor, “Birliğin Gücüyle” de Muğla’mıza daha iyi hizmet etmek için gün sayıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, çalışmalarımızda yer alan dava arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyor, çalışmalarımızın aziz vatandaşlarımızla buluşması için canla başla çalışan basın emekçilerimize yürekten teşekkürlerimi sunuyor, dualarını ve desteklerini her zaman hissettiğimiz Muğlalı hemşerilerimize muhabbetlerimi sunuyorum.

AdminAdmin