YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 15-03-2024 17:30

SAATCI: 1500 KİŞİLİK NİKAH VE DÜĞÜN SALONU YAPACAĞIZ

SAATCI: 1500 KİŞİLİK NİKAH VE DÜĞÜN SALONU YAPACAĞIZ

 

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 2019’da inşaat ruhsatı alınan fakat sonrasında rafa kaldırılan Nikah ve Düğün Salonu’nu kapsamını artırarak Fethiye’ye kazandıracaklarını açıkladı.
31 Mart seçimlerine sayılı günler kala açıkladığı projelerle dikkat çeken Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, yeni döneme ait müjdelerini peş peşe açıklamaya devam ediyor. Daha önce ihtiyaç sahibi emeklilere 5000 Tl’ye kadar destek sözü veren Saatcı, bir sosyal projesini daha açıkladı. İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Saatcı, göreve gelmeleri halinde 1500 kişi kapasiteli düğün salonunu Fethiye’ye kazandıracaklarını açıkladı. Saatcı, 2018 yılında projesini hazırladıkları ve 2019 yılında inşaat ruhsatı aldıkları düğün salonu projesini geliştirerek daha büyük hale getireceklerini anlattı. Saatcı: “Biz görevdeyken projesini hazırlamıştık sonra görevi bırakınca proje de rafa kaldırıldı. Rafa kaldırılan bu projeyi daha donanımlı hale getirerek, daha kapsamlı olarak hayata geçireceğiz. Fethiye’nin konferans, düğün ve nikah gibi birçok sorununu çözecek projede doğa yine her zaman ki gibi korunacak. Daha önce de AVM’nin yapımı sırasında 1 ağaç için projemizi değiştirmiştik. Yine aynı anlayışla doğa içerisinde, Fethiye manzarasıyla bütünleşen bir nikah ve düğün salonu yapacağız.” dedi.
Yeni Nikah ve Düğün Salonunun farklı katılım sayılarındaki nikahlara uygun, otopark sorunu olmayan bir yapı olacağını söyleyen Saatcı şöyle konuştu: “Fethiye’de insanların evlenebileceği, küçük ve büyük nikah salonları olan bir tesis tasarladık. İçinde konaklama hizmetinin de verileceği, nikah sonrası düğün veya daha küçük kutlamaların da yapılabileceği, restoranı, otoparkıyla her kesimden insanımızın ihtiyacına cevap verecek olan bir yapı hayal ettik.” 

AdminAdmin