SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 23-02-2024 18:02   Güncelleme : 23-02-2024 20:00

AKDENİZLİ, BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

AKDENİZLİ, BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARIYLA BİR ARAYA GELDİ


BAŞKAN AKDENİZLİ: “AYRIŞTIRICI DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIZ”
Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, mevcut belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla bir araya geldi.
Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Teras Kafe ve Restaurantta, 31 Mart Yerel Seçim Çalışmaları kapsamında mevcut belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla bir araya geldi. Düzenlenen programa Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy da katıldı. Düzenlenen programda konuşan Başkan Akdenizli, seçim çalışmalarını ve hedeflerini anlattı.
Programda konuşan Başkan Akdenizli, vefat eden Seydikemer Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Yiğit ve Hasan Şimşek’i de unutmadı. Başkan Akdenizli; “Bilindiği üzere Seydikemer Belediye Meclisinde 4 yılı Belediye Meclis Üyeliği, son 1 yılda da Belediye Başkanı olarak görev yapmaktayım. Bu süreçte hayatını kaybeden 2 tane ağabeyimiz oldu. Kendilerine Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.
Seydikemer’de hizmet ve eser siyaseti anlayışının devam edeceğini aktaran Başkan Akdenizli şu ifadeleri kullandı: “31 Mart Yerel seçimleri için yeni bir meclis üyesi ekibi oluşturduk. Bunun içinde ayrılan arkadaşlarımız oldu, yola yeni devam ettiğimiz arkadaşlar oldu. Bugüne kadar bizimle görev yapan, bizimle birlikte Seydikemer’imize hizmet etmek için gecesini gündüzüne katan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart Seçimlerinde rekor bir oy oranına hep birlikte ulaşacağız.  Seydikemer’imizi önümüzdeki 5 yılda hep beraber yönetmek, yeniden inşa etme fırsatını bulacağız.”
BAŞKAN AKDENİZLİ: “EN YAKIN RAKİBİMİZE 30 BİN OYLA FARK ATACAĞIZ”
Seydikemer’de yaklaşık 51 bin oy oranı olduğunu kaydeden Başkan Akdenizli; “Bunun yaklaşık 45 binini net oy oranı olarak kullanılacağını düşünüyoruz. Seydikemer’de hemen hemen her partinin bir adayı var. Ama 2 tane ciddi adayı olan parti var.  Bunlardan biri CHP, diğeri İYİ Parti. Ama bize en yakın rakibimize 30 bin oyla fark atacağız. Bunu da hep birlikte yapacağız. Bunun devamında da biz eğer bu oyu alırsak D'Hondt Sistemine göre biz 25’te 25 meclis üyesi çıkartıyoruz. Bugüne kadar bize oy vermiş Seydikemerli hemşehrilerimiz bizlere yeniden oy verecekler. Ama burada en önemlisi şu; bugüne kadar bize oy vermemiş, bizimle birlikte olmamış insanların da oyunu almak. Bunun için de ayrıştırıcı değil birleştirici olacağız. Bizim seçimle ilgili bir sıkıntımız yok ama bu bizi rehavete düşürmesin. Ben Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bir söz verdim. Türkiye’nin en büyük oy ortalamasını alacağım diye. Bu zaferi de sizlerle birlikte yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Seçim çalışmalarını yürütürken kucaklayıcı olunması gerektiğini ifade eden AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü; “Herkese kapımızı açmamız lazım. Biz herkesi kucaklamaya geliyoruz. Seydikemer’de Gerçek Belediyeciliği devam ettirmeye geliyoruz. Ahenk ve uyum içinde yolumuz açık olsun” dedi.  
Programda konuşan MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Cumhur İttifakı olarak 31 Mart akşamı büyük bir oy alarak Türkiye rekoru kıracaklarını ifade etti. İlçe Başkanı Arıç, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli ile sahada olup, kapı kapı dolaşıp, çalışacaklarını da sözlerine ekledi.
Programda meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları tek tek kendilerini tanıttı. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

AdminAdmin