FETHİYE
Giriş Tarihi : 25-05-2023 14:07

ÖLÜDENİZ, “BEACH OF LAGOON” YENİ SEZONA HAZIR

Fethiye'nin dünyaca ünlü plajı Ölüdeniz, Kumburnunda bulunan “Beach Of Lagoon” yeni sezon hazırlıklarını tamamladı. Plaj, bünyesine kattığı dünya markaları ile hizmet veriyor.

ÖLÜDENİZ, “BEACH OF LAGOON” YENİ SEZONA HAZIR

 

 

Türkiye’nin tüm tanıtımlarında ilk sırada yer alan Ölüdeniz Kumburnu Tabiat Parkında bulunan “Beach Of Lagoon”, hemen her yıl yeni değişikliklerle yerli ve yabancı turiste hizmet veriyor.  Dünyanın en gözde plajları arasında gösterilen “Beach Of Lagoon” özenle yenilenen restoranları ve kafeleri ile fark yaratıyor. Diğer lüks plajların aksine fiyatlarını normal seviyelerde tutan işletmede, dünyaca ünlü kahve markaları da yer alıyor. Her bütçeye uygun hizmetin verildiği plaj, su sporlarından deniz bisikletine kadar birçok farklı su etkinliğine de ev sahipliği yapıyor. Beach Of Lagoon Müdürü Burak Ardahan, dünyada parmakla gösterilen bu plajın gelecek nesillere aktarılması için gerekli titizliği gösterdiklerini belirtti. Ardahan, “misafirlerimize yakışır bir hizmet sunmak adına tesisimizi yeniledik” dedi.

“Misafirlerimize Yakışır Bir Hizmet Sunmak Adına Tesisimizi Yeniledik”

Ölüdeniz, Kumburnu Tabiat Parkı Plajı hakkında bilgiler veren Beach Of Lagoon Müdürü Burak Ardahan, “Ölüdeniz Kumburnun’da göreve başlayalı iki ay oldu. Burası Muğla, Fethiye’nin ve Türkiye’nin bir markası… Yerli ve yabancı turistlerin deniz, güneş ve kum üçlüsünü yaşılabilecekleri muazzam bir yer. Tanrının bize baş ettiği çok özel bir yer. Bizlerde bu özel yeri, gelecek nesillere bırakmak ve misafirlerimize yakışır bir hizmet sunmak adına tesisimizi yeniledik” diye konuştu.

“Temizliğe Ve Hijyene Özen Gösteriyoruz”

Müdür Burak Ardahan, “Plajımızda üç tane restoranımız var. Hepsini yeniledik, menüleri gözden geçirdik. Mavi bayraklı bir plaj olduğu için verilen kriterlere uygun şekilde temizliğe ve hijyene özen gösteriyoruz. En önemli noktalardan bir tanesi de kesinlikle mangal ve tüp kullanımı yasak. Mavi bayrak zorunlu kriterleri gereği de içeriye evcil hayvan alamıyoruz. Burası sığ bir yer olduğu için genellikle köpekler suya girmek istiyorlar bizlerde bunları engelliyoruz. Müşterilerimize hijyen bakımından hizmet sunmak adına tuvaletlerimizi yeniledik. Biliyorsunuz bir pandemi dönemi geçirdik buna uygun sağlık kuralları çerçevesinde tuvaletlerimizi bunlara hazırladık” şeklinde konuştu.

AdminAdmin