YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 27-03-2024 22:48

GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZDİR

GENÇLER BİZİM GELECEĞİMİZDİR


SAATCI: GENÇLER KENDİ GELECEKLERİNİN SEÇİMİNİ YAPACAKLAR

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde gençlerin kendi geleceklerine karar vereceğini belirtirken, “Gençler bizim geleceğimizdir” dedi.
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, meclis üyeleri ile birlikte Maliye Kavşağı’ndan Ölüdeniz Kavşağı’na kadar olan bölgede esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Beraberindekilerle birlikte işyerlerini tek tek dolaşan Saatcı, hem sorunları dinledi hem de projelerini anlattı. Esnafların düşüncelerini alarak önümüzdeki dönemin planlamasını yaptıklarını söyleyen İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, gazetecilere gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.
Seçim çalışmalarına başladıkları gibi aynı tempoyla devam ettiklerini söyleyen Saatcı, “Sıktığımız her elden, dokunduğumuz her insandan olumlu tepkiler alıyoruz.” dedi.
Gazetecilerin seçimlerde ilk defa oy kullanacak olan gençlere yönelik beklenditlerinin sorulması üzerine eski belediye başkanı Behçet Saatcı, şöyle konuştu: “Gençler bu seçimde geleceklerini belirleyecek. Gençler bizim geleceğimiz. Atatürk’ümüz bu devletin istikbalini gençlere emanet etmiş. Çocuklarımızın hayata tutunabilmesi, özgür ve güvenli bireyler olabilmesi için yerel yönetimlerin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz. Her şeyden önce onların imkanlarını iyileştirmeye çalışacağız. Burs ve spor imkanları sağlayacağız. Cep kütüphaneleri yapıp, kendi mahallelerinde ders çalışabilecekler. Bunun yanında arkadaşlarımız bin 500 gencimiz üzerinde bir araştırma yaptılar. Çıkan sonuçlar çok ilginç. Fethiye pahalı bir şehir ve rant belli bölgelerde toplanmış. Öğrenciler bunun tabana yayılmamasının sıkıntısını çekiyor. Fethiye’yi sosyal bir şehir haline getirmek mecburiyetindeyiz. Turizm sektöründe ara eleman sıkıntısı var. Fen lisesinde olduğu gibi gastronomi lisesini de hayata geçireceğiz.”  

AdminAdmin