MİLAS
Giriş Tarihi : 20-11-2023 09:50

Ak Parti İlçe Teşkilatı Beş Bin Kişilik Geceye Hazırlanıyor

Ak Parti İlçe Teşkilatı  Beş Bin Kişilik  Geceye Hazırlanıyor

 

Ak Parti Genel Merkezinin yeniden" class="taglink" title="yeniden Haberleri">yeniden tensipleriye İlçe Başkanlığı görevine devam eden Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik yeni yönetim kurulu üyeleri ile Milas'ta 5000 kişilik birlik ve dayanışma yemeğine hazırlanıyor.

Yeni yönetim kurulu ile birlikte gerçekleşen ilk toplantının ardından  birlik ve beraberliği sağlayacak bir gece ile seçim startını vermeyi planlayan Ak Parti Milas İlçe Teşkilatı 24 Kasım 2023 Cuma günü Milas İlçe Stadı'nda gerçekleşecek birlik ve dayanışma gecesi ile  saha çalışmalarına başlıyor. 

Yeni yönetim kurulu üyelerininde tanıtılacağı geceye ise Ak Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete,Yakup Otgöz, İl Başkanı Gültekin Akça, Cumhur İttifakının mevcut Belediye Başkanları İlçe yöneticileri ve Ak Parti Genel Merkezinin belirleyeceği isimlerin katılacağı belirtildi. 

Hava muhalefetinide göz önünde bulunduran Ak Parti Milas İlçe Teşkilatı havanın yağışlı olması durumunda ise geceye iki gün kala sosyal medya hesaplarından ayrıca basın aracılığı ve  tek tek üyeleri arayarak gerçekleştirilecek gecenin ileri bir tarihe ertelendiğini bildirecek. 

Ak Parti' yönetim kurulu, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları'nın birlikte organize olarak hazırlıklarına devam ettiği gece ile ilgili açıklama yapan" Ak Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik herşeyin en güzeline laik olan Milas'ın her bir noktasındaki vatandaşlarımızı bu özel geceye davet ediyorum dedi.

AdminAdmin