GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-03-2024 23:47   Güncelleme : 27-03-2024 00:04

GGYD Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

GGYD Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi . Yemeğe Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut ALTINOK da katıldı.

GGYD Ailesi Geleneksel İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD) ailesi geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Türkiye Barolar Birliği Latai Konukevi'nde verilen iftar yemeğine AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok da katıldı. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Osman Sungur'un da davetliler arasında bulunduğu iftar yemeğine GGYD üyeleri yoğun katılım gösterdi.

 

GGYD Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu, yaptığı konuşmada, Ramazan ayının sabır ve hoşgörü ayı, dayanışma ve yardımlaşma duyguları gibi önemli erdemlerin kazanıldığı bir zaman dilimi olduğunu söyledi. Allıoğlu, "GGYD'nin geleneksel iftar programında, sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Ramazan ayında birbirimizi daha iyi anlar ve empati kurma yetimizi daha da güçlendiririz. Ramazan ayı barış, kardeşlik ve esenlik rüzgârlarının dalga dalga yayıldığı manevi bir atmosfer ve büyük bir nimettir. Ramazan ayı sevgidir, samimiyettir, paylaşımdır” dedi.

Ramazan ayının ihtiyaç sahiplerinin hatırlandığı, onlara yardım edildiği bir ay olduğunu vurgulayan Allıoğlu, "Bu amaçla geçen hafta başlattığımız yardım kolilerini 2000'den fazla aileye ulaştırabilmenin huzurunu yaşıyoruz. Katkılarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Birlik. beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayının kentimiz, ülkemiz

 

ve tüm İslam dünyası için hayırlara vesile olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Altınok da, Filistin'de bütün dünyanın gözü önünde binlerce insanın öldürüldüğünü söyleyerek, "Ramazan ayı soykırıma uğrayan Filistinli kardeşlerimizin, dünyanın her yerinde ezilen, sömürülen insanların kurtuluşlarına vesile olsun. Ramazan ayının tüm İslam âlemine, tüm insanlığa hayırlar ve güzellikler getirmesini diliyorum"

 

dedi.

 

Belediye başkanlarının şehirlerin geleceği olduğunu belirten Altınok, "Belediye başkanları kentin geleceğine damgasını vurur. Ankara bir beş yıl daha yavaş gitmeyi kaldıramaz. Yani Ankara'nın beş yılı daha yavaş olamaz. Ankara'nın hızlanması lazım. Ankara'nın sanayide, ekonomide, ticarette, kültürde, sanatta, sporda ve tarımda hızlanması lazım. Ankara sıradan bir il değil. müstesna bir kent. Başkentimiz Ankara'da Cumhuriyetimizin 100. yılında yapılan, hafızalarda kalacak ne var? Hiç bir şey yok. İstanbul'dan geldiler konser verdiler. Ankara'nın parasını aldılar İstanbul'a gömdüler" diye konuştu.

 

Altınok. "31 Mart'ta ya Ankara kazanacak ya da Ankara duracak. Temennimiz Ankara kazansın,

 

herkes kazansın. Bizim dönemimizde Ankara bir şantiye olacak ve Ankara'da herkes kazanacak.

 

Bu rahmet sofrasında GGYD Genel Başkanımıza, GGYD üyelerimize çok teşekkür ederiz" diyerek sözlerini tamamladı.

 

İftar yemeğinde ayrıca semazen gösterisi ve sanat müziği dinletisi yapıldı. Yemeğin ardından davetlilerle sohbet eden Allioğlu. misafirlerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

 

Harun demirel Harun demirel

Harun