MİLAS
Giriş Tarihi : 10-07-2023 01:35

Melike Şahin Milas’ta Hayranlarıyla Buluştu

Melike Şahin Milas’ta Hayranlarıyla Buluştu

Melike Şahin Milas’ta Hayranlarıyla Buluştu

  Türk pop müziğinin güçlü sesi Melike Şahin, Milas Belediyesi’nin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlediği konserde sevilen şarkılarını seslendirdi. 

 


  Milas Belediyesi, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla ilçeye bağlı Güllük Mahallesi’nde bir dizi etkinlik düzenledi. Denizcilik ve Kabotaj Bayramı coşkusunu yaşamak için bir araya gelen vatandaşlar, 8 Temmuz Cumartesi günü saat 19.30’da Milas Belediyesi Güllük Hizmet Binası’nda buluştu. Bando takımı ve animasyon ekibi eşliğinde Gülllük Sahil Yolu’nda kortej yürüyüşü yapan vatandaşlar, sokaklarda renkli görüntüler oluşturdu. 

 


Melike Şahin kulakların pasını sildi


  Saatler 21.00’i gösterdiğinde ise Türk pop müziğinin güçlü ismi Melike Şahin, Güllük Stadyumu’nda hayranlarıyla buluştu. Sahneye çıktığında hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaşan Şahin, “Yaşadığınız yerin şirinliğini yansıtıyorsunuz” diyerek en sevilen şarkılarını seslendirdi. ‘Diva Yorgun’, ‘Bedelini Ödedim’, ‘Nasır’ gibi şarkılarını okuyan Şahin’e konsere katılan vatandaşlar eşlik etti. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da, ünlü sanatçıya çiçek takdim ederken, şu ifadeleri kullandı: “Kabotaj bizim için çok önemli. Bizi asıl gururlandıran Güllük halkının Denizcilik ve Kabotaj Bayramını böylesine içselleştirmiş ve benimsemiş olması. Her yıl coşkuyla kutlaması ve bu kutlamaları dört gözle bekliyor olması… Güllük’ü yürekten seviyoruz. Gençlerimizin çok istediği bir sanatçı olduğu için özellikle Melike Şahin’i Güllük’e davet ettik. Kendisine katılımları için teşekkür ediyorum.”

 


SMA’lı Karan Bebeğe destek ricası…


  Başkan Tokat konuşmasının devamında, Portekiz’de düzenlenen dünyanın en büyük dans yarışmasında dereceye giren Milaslı Zeynep Mil ve Samira Keskin’i sahneye davet ederek tebrik etti. Başkan Tokat ayrıca, SMA hastası olan ve tedavisi için bağışa ihtiyaç duyan Karan Bebek için toplanan bağışın yüzde 80 civarında olduğunu kaydederek, “Çok az bir desteğe ihtiyacımız var ve 1 ay içerisinde Karan Bebeğimizin Almanya’da tedavi altına alınması gerekiyor. Herkesi Karan bebeğimize destek olmaya davet ediyorum.” dedi. 


Konser, gecenin ilerleyen saatlerine dek devam etti.

 

AdminAdmin