YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 03-03-2024 21:04   Güncelleme : 04-03-2024 15:07

YEŞİLÜZÜMLÜ BELDESİNDE YAPTIĞIMIZ, AMA ŞUAN KAPALI OLAN SAĞLIK KABİNİNİ YENİDEN AÇACAĞIZ

YEŞİLÜZÜMLÜ BELDESİNDE YAPTIĞIMIZ, AMA ŞUAN KAPALI OLAN SAĞLIK KABİNİNİ YENİDEN AÇACAĞIZ


BEHÇET SAATCI MAHALLE ZİYARETLERİNİ YEŞİLÜZÜMLÜ, KIZILBEL VE SÖĞÜTLÜ İLE SÜRDÜRDÜ
Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yeşilüzümlü, Kızılbel ve Söğütlü Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Meclis Üyesi adaylarının da katıldığı ziyaretlerde, Behçet Saatcı'ya vatandaşların ilgisi büyük oldu. İlk halk buluşmasını Üzümlü'de gerçekleştiren Saatcı, bölge halkının yaşadığı sorunları dinleyerek not aldı. Yöneticilerin ilgisizliğinden dert yanan mahalle sakinleri Saatcı'dan şarap ve dastar gibi bölgeye ait ürünlerin marka haline getirilmesi için destek taleplerini iletiler. Vatandaşların taleplerini tek tek dinleyen ve not alan Saatcı, seçilmesi halinde Yeşilüzümlü'ye daha önce projesini hazırladıkları konaklama evini kazandıracaklarını açıkladı. Görev yaptıkları süre boyunca bölge halkına mahcup olacak bir şey yapmadığını hatırlatan Saatcı, "Bizim zamanımızda yapılan fakat şimdilerde kapalı olan Sağlık Kabinimizi yeniden aktif hale getireceğiz. Kahvehaneyi 1 Nisan'da yeniden faaliyete geçireceğiz. Belki Halk Evi tarzında yeni bir yapılanma ile." dedi.
Başından geçen bir olayı anlatarak konuşmasını sürdüren Saatcı, şöyle konuştu: "Geçtiğimiz günlerde iyi giyinimli bir kadın oturmuşlar konuşuyorlar. Biri dedi ki benim partim odunu aday gösterse gider oyumu ona veririm. O an beynimden vurulmuşa döndüm. Partilerin putlaştırılmasına karşıyım. Ne demek odun koysa ona oy veririm. İnsanlar hak ettikleri şekilde yönetilirler."
Yeşilüzümlü ziyaretinin ardından Kızılbel Mahallesi'ne geçen Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, burada da vatandaşların su kesintileri, olmayan minibüs seferleri ve çekmeyen telefonlardan duyduğu şikayetleri dinledi. Burada da vatandaşlarla sohbet eden Saatcı'nın bir sonraki durağı Söğütlü Mahallesi oldu. Benzer şikayetleri burada da dinleyen Saatcı, 1 Nisan'dan sonra sorunların çözümü konusunda gerekli adımları atacaklarını kaydetti. 
SAATCI: "DUYDUĞUM EN ÖNEMLİ ŞİKAYET İLGİSİZLİK VE UNUTULMUŞLUK"
Behçet Saatcı: "Bugün kırsal kesimdeki mahallelerimizi gezdik. Net olarak gördüğüm bir şey var. İnsanımız kapısına gittiği yöneticilerin kendisine gösterdiği ilgisizlikten, duyarsızlıktan, ciddiyetsizlikten fazlasıyla rahatsız. İnsanımız kendisine değer verilmesini istiyor. Saygı duyulmasını istiyor. En azından dinlenmesini istiyor. Her şey yapılacak diye bir şey yok. Bizler de her şeyi yapamadık. Kimsenin bir eline yıldız bir eline ay vermedik. Ama en azından yapıldı mı bir işin hakkının verilmesi gerekir. Göreve gelirsek işimiz tahmin ettiğimizden daha çok olacak." 
"YARIM BIRAKILAN ÇOCUK PARKI, ÇOCUKLARIMIZ İÇİN TEHLİKE ARZ EDİYOR"
Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Yürek mahallesinde yarım halde bırakılan bir çocuk parkını görünce tepkisiz kalamadı. Oyun parkı olarak dizayn edilen alanın zemininin kazılmış halde bırakılması ve parke taşlarının ortaya saçılmış halde olması nedeniyle çok üzüldüğünü ifade eden Saatcı, "Az yapılır çok yapılır ama bu kadarı yapılmaz. Yürek Mahallesindeyiz. Arkadaşlarımız sözde oyun grubu yapmışlar buraya. Gayet kaliteli oyun gurubu yapıyorsunuz tamam. Ama burası bu şekilde bırakılır mı. Bunu yapmayın daha iyi. Burada çocuklar nasıl sallanacak. Çocuk bilmez buranın inşaat halinde olduğunu. En azından burasını tam açmadıysanız, etrafını çevirin, güvenlik önlemi alın. Buradan çocuğun biri düşse parke taşlarına kafasını çarpsa bunun vebali sorumlusu kim olacak. Yani bu kadar başıbozukluk görmedim ben." dedi. 


 

AdminAdmin