YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 18-02-2024 15:59

Ahmet Aras: “Yatağan’dan Ula’ya kadar 2019’un üzerine koyacağız”

Ahmet Aras: “Yatağan’dan Ula’ya kadar 2019’un üzerine koyacağız”


CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, “Muğlalıların sesini duyuyorum” diyerek Muğla’ya dâhil çalışma planlarını açıkladı. Aras ayrıca “Yatağan’dan Ula’ya kadar 2019 seçiminin üzerine koyacağız” ifadelerini kullandı.
Büyük başarılar kazacaklarını belirten Ahmet Aras; “Hoşgörülü bir yarış içerisindeyiz, rakibimizde biz de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok iddialıyız biz. Muğla’da çok iyi bir enerji var. Yatağan’dan Ula’ya kadar 2019’da kazandığımız seçimden üzerine koyarak gideceğimizi görüyorum. Sokaktan gelen mesajlar çok olumlu. Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’yi kucaklamaya Muğla’dan başlıyor.” Diye konuştu.
“13 ilçede de su sorununu çözeceğiz”
Su sorunlarına değinen Ahmet Aras, çözüm planlarını açıkladı; “Muğlalılar hayallerini yaşamaya çok sever. Biz de hayallerini yaşamayı vaat ediyoruz. Altyapıya yapılan yatırımlar hız kesmeden devam edecek. Su ile ilgili bazı problemler oldu. Bu meseleye de çözümlerimizle geliyoruz. Vatandaşımız önümüzdeki yaz su problemi yaşamayacak. Denizden arıtma, Havalimanında az tuzlu bir kaynak var, oradan arıtma, yer altı ve yer üstü su alanlarıyla bütün ilçelerde susuzluk sorunlarına projelerimiz hazır. Muğla’da altyapılar değişecek, su borularının değişimi sağlayacak. Eskiyen boruları değiştireceğiz. Her köye kanalizasyon vaat ediyorum. Her mahalleye her köye. Biz bu problemleri çözeceğiz.” Diye söyledi.
“Fethiye’deki kirliliği önleyeceğiz”
“Aras, Fethiye körfezi hakkında da konuştu; “Fethiye körfezinde balçık bulunuyor. Temizliği için dünyanın en yüksek teknolojilerini getirip bu kirliliği önleyeceğiz. Ancak bu kirliliğin sebebi karasal kaynaklı. Biz atık su arıtma tesislerini ileri teknoloji haline getirerek kirli suları denize vermemeye çalışacağız. Dere ıslahları yaparak körfeze molozların ulaşmasını engelleyeceğiz.” Dedi.
“Ben Muğlalıların sesini duyuyorum”
Ahmet Aras, Muğlalıların sorunlarını bildiklerini açıkladı; “Ortaca’da otogar isteyen vatandaşları duyuyorum. Fethiye’de balçık sorunundan rahatsız vatandaşımın sesini duyuyorum. Gündoğan’da arıtma tesisi olmayan ve bunu talep eden vatandaşımın sesini duyuyorum. Çünkü biz 5 yılda büyük tecrübeler kazandık.” diye belirtti.
“Anketlerde çok öndeyiz”
Ahmet Aras son olarak seçim sonuçları hakkında iddialı açıklamalar da bulundu; “Yapılan anketlerde 2019’da kaybettiğimiz bazı belediyeleri de alıyoruz. Anketler bize bu sonucu gösteriyor. Seçim çalışmalarına gittiğimiz her ilçede bu mesajları görüyoruz.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin