DALAMAN
Giriş Tarihi : 05-08-2023 12:33   Güncelleme : 05-08-2023 12:45

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ MUHTARLAR VE HEMŞERİLERİ İLE BULUŞUYOR

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: HEDEFİMİZ MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİ AK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURMAK…

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ MUHTARLAR VE HEMŞERİLERİ İLE BULUŞUYOR

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz; sahada muhtarlarla ve hemşerileri ile toplantılara devam ediyor.

 

Milletvekili Otgöz son olarak, AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz ve teşkilat mensupları ile Dalaman’ın kırsal mahallelerine ziyaretlerde bulundu.

 

 

Dalaman’ın 13 mahallesinde muhtarları ve vatandaşları dinleyen Milletvekili Otgöz gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirtti.

 

 

Milletvekili Otgöz ilgili Bakan ve Bakan yardımcılarını aradı…

 

Her bir mahallede muhtarlarımız ile birlikte ortalama 60 - 70 vatandaşla bir araya geldiklerini belirten Milletvekili Otgöz, talepleri tek tek not alarak, ilgili kurumları, İl Müdürlerini, Bakan ve Bakan Yardımcılarını anında telefon ile arayarak çözümleri için görüşmeler yaptı.

Dalaman’da STK temsilcilerini, Oda Başkanlarını, taksicileri, minibüs şoförlerini de ziyaret eden AK Parti Muğla Milletvekili Yakup  Otgöz toplantılarına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Muhtarlarımızın ve hemşerilerimizin ortak talep ve şikâyetlerinin, Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin görev alanı olan imar, yol, çevre ve içme suyu kaynaklı olduğunu belirten Milletvekili Otgöz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı kazanarak sorunların çözüleceğini ifade etti.

 

 

Milletvekili Otgöz: Maalesef asli işlerini yapmayan Muğla Büyükşehir Belediyesi hemşerilerimizi mağdur etmektedir.

 

Daha önce 3 olan AK Parti Belediyesi’ni Cumhur İttifakı ile 7’ye çıkarmıştık. Önümüzdeki yerel seçimlerde bu sayıyı hemşerilerimizin desteği ile daha da artıracağız.

AK Belediyecilikle yönetilen ilçelerde vatandaşlarımız belediye hizmetlerinden oldukça memnunlar. Gerek hizmet gerek yatırım anlamında açık ara fark atıyoruz.

Bunu gören diğer ilçelerimizdeki hemşerilerimiz de AK Parti’ye teveccüh gösteriyor ve oy verme eğilimini değiştiriyor.

Biz hemşerilerimize mahcup olmayacağız. Onlara hak ettiği hizmeti verme gayretindeyiz.  Biz hiç bir siyasi görüşü dışlamadan tüm hemşerilerimizi dinliyor, ayrım yapmaksızın hizmet veriyoruz.

 

 

Aşkla, şevkle  “Memleket işi gönül işi”,  “Yaparsa yine AK Parti yapar” şiarı ile  kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz.

 

 

Biz AK Parti olarak, geleceğimizi planlarken, Ülkemizi Atatürk’ün hedef koyduğu muasır medeniyetler seviyesinin üstüne taşırken,  Atatürk’ün Partisi olduğunu söyleyen CHP’nin, milletimize önüne koyduğu hedef ve vizyon ise kaos, iç çekişmeler, kaset savaşları, değişim tartışmaları.

 

Halkımız bu CHP zihniyetini yakından takip ediyor ve CHP’den uzaklaşıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde önümüzdeki yerel seçimlerden de başarı ile çıkacağımıza inancımız tamdır. 21 yıldır girdiğimiz tüm seçimleri kazandığımız gibi bu seçimleri de alacağız.

 

AdminAdmin