BASIN
Giriş Tarihi : 05-11-2023 13:20

Eminems Olıve Oıl Fabrikası Hizmete Açıldı

Eminems Olıve Oıl Fabrikası Hizmete Açıldı

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ekindere Mahallesi'nde son teknoloji zeytinyağı fabrikası kuran iş insanları Emine Çatalbaş Colin ve Mark Colin, düzenlenen törenle tesisi hizmete açtı. 
Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ekinderede kurulan Eminems Olıve Oıl fabrikasının açılışı için tören düzenlendi. Törene, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, MİTSO Başkanı Reşit Özer, Tariş Zeytinyağı Kooperatifi Başkanı Kamil Gül, STK ve sektör temsilcileri ile davetliler katıldı.
Açılışta hayat hikayesini anlatarak bir konuşma gerçekleştiren Eminems Olıve Oıl fabrikası kurucusu Emine Çatalbaş Colin, eşi Mark Colin ile Milas'tan geçerken Milas'ı çok beğendiklerini ve zeytinyağı fabrikası, zeytin, zeytinyağı üretimine başlamayı kararlaştırdıklarını söyledi. 
Eminems Olıve Oıl fabrikası alanında uzmanlarla çalışarak kurduklarını ifade eden Emine Çatalbaş Colin, ürettikleri zeytinyağlarının ilk yılda uluslararası yarışmalarda birçok altın ve gümüş madalya aldığını anlattı.  Amaçlarının Milas'ın memecik zeytinlerini ve zeytinini en kalitesli yağa dönüştürüp, bu yağı dünyaya tattırmak olduğunu söyleyen Colin, bu girişimin Milas ve bölge içinde bir ilham kaynağı olmasını umduklarını belirterek, açılışı onurlandıran herkese teşekkür etti. 
Konuşmaların ardından kurdele kesimi ile Eminems Olıve Oıl fabrikası hizmete açıldı. Açılış etkinliğinde soğuk sıkım zeytinyağı tadan davetliler, tesisi gezerek tesis hakkında bilgi aldı.

AdminAdmin