MİLAS
Giriş Tarihi : 29-11-2023 17:43   Güncelleme : 29-11-2023 17:54

BAŞKAN TOKAT MUĞLA BÜYÜKŞEHİR ADAYIMI OLUYOR ?

BAŞKAN TOKAT MUĞLA BÜYÜKŞEHİR ADAYIMI OLUYOR ?

S.S. 153 No’lu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağları Tarım Satış Kooperatifi Genel Kurulu’nda konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Umuyorum önümüzdeki dönemde ortaya çıkacak ve açıklanacak sizlere de bildirilecek tabloyla belki bir üst kademede tekrar memleketimize hizmet etme noktasında bir irademiz ortaya çıkabilir.” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, S.S. 153 No’lu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağları Tarım Satış Kooperatifi Genel Kurulu’na katıldı. Genel kurulda bir konuşma yapan Başkan Tokat, Milas’ta ortak akılla bir sinerji oluşturulduğunu ifade ederek, “Bu ortak akıl en güzel meyvesini zeytincilik ve zeytinyağı üzerine verdi. Bu ortak aklın en büyük sermayesi samimiyet oldu. Milas zeytini ve zeytinyağı artık ülke ve dünya gündeminde çok farklı yerlere geldi. Tabi daha yolun başındayız. Bu anlamda yapılacak çok işler var. Pazarlamada sıkıntı var. Olması gereken dış Pazar payımıza ulaşmamız gerekiyor. Beraber mücadelemizi gevşemeden artırarak devam ettirmeliyiz.” dedi.

 Birlik ve kooperatiflerin ulusal bir mesele olarak ele alınması ve desteklenmesi gerektiğini ifade eden Başkan Tokat, Milas Belediyesi’nin kooperatiflere ve birliklere her zaman destek olduğunu hatırlattı.

“Her zaman Tariş’in yanındayız. Kendi evimizin kapısını çalıyor gibi kapınızı çalabiliyoruz. Aynı şekilde sizlerde belediyemizin kapısını çalıyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyorum. Bu kooperatiflerin oluşmasında, devamında emeğini bulunan herkese takdir ve şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuşan Başkan Tokat, görev yaptığı süre içerisinde yol göstericiliğinden ötürü Tariş’e teşekkür etti.

Konuşmasının devamında önemli bir süreç yaşadıklarını ve sürecin bir iki gün içerisinde netleşeceğini kaydeden Başkan Tokat, “Şimdiye kadar 3 dönem Milas halkına yerel yönetim olarak hizmet ettik, elimizden gelen gayreti sarf ettik. Umuyorum önümüzdeki dönemde ortaya çıkacak ve açıklanacak sizlere de bildirilecek tabloyla belki bir üst kademede tekrar memleketimize hizmet etme noktasında bir irademiz ortaya çıkabilir. Bunu da sizlere, kamuoyuna bildireceğiz. Böyle bir ihtimal gerçekleşmesi durumunda da Tariş’in her zaman yanında olacağımızdan kuşkunuz olmasın.” dedi.

AdminAdmin