MARMARİS
Giriş Tarihi : 19-03-2023 08:13

Marmaris Polis Evi, İş Arayanlara Kapılarını Açıyor

Muğla Emniyet Müdürlüğü, istikrarlı ve kalıcı bir iş bulmak isteyen bireylere eşsiz bir fırsat sunuyor.

Marmaris Polis Evi, İş Arayanlara Kapılarını Açıyor

8 personel alım kampanyasının duyurulması ile en az ortaokul mezunu olan Marmaris İlçesi sakinlerinin başvuru yapması teşvik edildi. Garson, Temizlik Elemanı ve Aşçı kadroları mevcut olup, ilgilenen tüm adayların Milli Eğitim Bakanlığı onaylı hijyen eğitimi sertifikasına sahip olmak da dahil olmak üzere başvuru şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Muğla Emniyet Müdürlüğü, Marmaris Polis Evi’nde kadrolu personel olarak istihdam edilmek üzere 8 personelin işe alımlarını açıkladı. İşe alım kampanyası en az ortaokul mezunu olan kişilere açıktır ve herhangi bir üst yaş şartı yoktur.

Garson (4 kişi), Temizlik Personeli (2 kişi) ve Aşçı (2 kişi) dahil olmak üzere üç iş unvanı mevcuttur. İlgilenen adaylar İŞKUR üzerinden online, hizmet noktalarına şahsen veya Alo 170 hattını kullanarak telefonla başvuru yapabilirler. Son başvuru tarihi 20 Mart 2023’tür.

Başvuru Gereksinimleri

Adayların işe alınabilmesi için 18-50 yaşları arasında olması, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı hijyen eğitimi sertifikasına sahip olması ve Marmaris İlçesinde ikamet ediyor olması gerekmektedir. Ek olarak, adayların en az ortaokul diplomasına sahip olmaları gerekir, ancak lisans derecesine sahip olanlar da başvurabilirler.

Nasıl Başvurulur

Adaylar, başvurularını İŞKUR üzerinden online olarak, ilgilendikleri pozisyonlara uygun başvuru numaralarını girerek yapabilirler. Alternatif olarak, adaylar hizmet noktalarından şahsen veya Alo 170 hattını kullanarak telefonla da başvurabilirler. Başvurular 20 Mart 2023 tarihine kadar alınacaktır.

Seçim Süreci

Seçim sürecinde hangi adayların ilerleyeceğini belirlemek için 23 Mart 2023 tarihinde Marmaris Polis Evi’nde kura çekilecek. Seçilen kişilerle daha fazla görüşme ve değerlendirme için iletişime geçilecektir.

İŞKUR başvuru numaraları:

00007380184

00007380233

00007380256

AdminAdmin