MİLAS
Giriş Tarihi : 18-09-2023 16:53

Durmuş Özdemir; AK Parti Bayrağını Milas’a Asacağım!

Milas AK Parti’den Belediye Başkan Aday adaylığını seçimlere 9 ay bir zaman kala açıklayan ve çalışmalara başlayan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Veteriner Hekim Durmuş Özdemir gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Durmuş Özdemir; AK Parti Bayrağını Milas’a Asacağım!

Durmuş Özdemir yaptığı açıklamada, adaylığının bazı siyasi rakiplerini korkuttuğunu ve bu yüzden de adaylığı hakkında algı operasyonu yürütüldüğünü belirterek, bu asılsız haberlerin gerçeği yansıtmadığını, AK Parti aday adaylığından asla çekilmesinin söz konusunu olmadığını dile getirdi.

AK Parti Belediye Başkan aday adayı Durmuş Özdemir açıklamasına şu şekilde devam etti; “Ben Durmuş Özdemir, geçtiğimiz yerel seçimlerde Sayın Barış Saylak abimle birlikte yola çıktık. Beraber çok yol kat ettik. Kendisine çok büyük desteklerim olmuştur. CHP’den gelmem nedeniyle o dönemde Başkan Muhammet Tokat tarafından her türlü baskı ve mobbing uygulamalarına boyun eğmedim. Kendi partileri için çalışmam için araya hatırı sayılır kişiler koymaları halinde bile yapılan teklifleri elimin tersiyle iterek Sayın Barış Saylak abimle yola devam ettik. O günden bugüne AK Parti’nin Belediye Meclis Üyesiyim. Gerek Ankara’da, gerek İstanbul’da bazı büyüklerimin aday adayı olmam telkinleriyle seçimlere 9 ay kala aday adaylığımı açıkladım. Çalışmalarımın tamamını Ankara’ya bildirip Ankara’dan icazet aldıktan sonra genel merkezimizin talimatları doğrultusunda çalışmaları yürütmekteyim. Son günlerde bana karşı algı operasyonları ve çeşitli spekülasyonlar çıkartılmakta. Beni seven seçmenlerime de bu algı yayılmakta. Güya ben aday adaylığından çekilmişim sözleri ortalıkta dolaşmakta.

Beni seven Milas halkına şunu açıklamak isterim, gerek iş, gerek ticari hayatımda şimdiye kadar hiç geri adım atmadım. Siyasi hayatımda da geri adım atmadım. Doğru bildiğim yolda hep yürüdüm. Tükürdüğüm tükürüğü yalamadım. Bu benim bana baba nasihatıdır. “Oğlum yürüdüğün yolda geri adım atma, önce ailenle ve aile efradınla istişare et, sağlam karar alarak yürü” demiştir. Ben de babamın nasihatine uyarak bu yolda sağlıklı yürüyorum sonuç ne olursa olsun partim için boynum kıldan incedir. Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan benim idolümdür, o da verdiği kararlarda geri adım atmaz. Rakiplerim şahsıma karşı belden aşağı vurmadıkları sürece hepsi saygı duyduğum ağabeyimdir. Gerçi belden aşağı vurulacak hiçbir tarafım yoktur. Şimdiye kadar hiçbir şaibem olmamıştır, olamaz da. Aday adaylığından çekilmedim, Milas Belediyesi’ne hizmet için varım. Nakdim de var, vaktim de var… hiçbir zaman devşirme iş yapmadım, devşirmelerle de işim olmaz. Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri, genel merkezimizin takdirleri ile şayet aday gösterilirsem AK Partinin bayrağını Milas Belediyesi’ne dikmeye ant içiyorum. Durmak yok yola devam” dedi.

AdminAdmin