FETHİYE
Giriş Tarihi : 10-02-2024 22:28   Güncelleme : 10-02-2024 22:31

MHP Fethiye Yönetimi Birlik Beraberlik Yemeği Düzenledi

MHP Fethiye Yönetimi Birlik Beraberlik Yemeği Düzenledi


MHP Fethiye ilçe Baskanı Av. Abdulkadir Tekin tarafından birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.

MHP ilçe seçim ofisinde gerçekleştirilen yemeğe; MHP Cumhur ittifakı adayı Muhammet Kökten, MHP Fethiye ilçe başkanı Av. Abdulkadir Tekin ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Seydikemer ilçe başkanı Mehmet Arıç, Fethiye Ülkü Ocakları başkanı Oğuzhan Teke ve Ocak üyeleri, AK Parti Gençlik kolları başkanı Sinan Cengil, Cumhur ittifakı MHP ve AK Parti üyeleri katıldı.
 
 
Yemeğe ev sahipliği yapan MHP Fethiye ilçe Başkanı Av. Abdulkadir Tekin; Organizasyona iştirak eden herkese teşekkür ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.


MHP Fethiye ilçe Başkanı Av. Abdulkadir Tekin, Ortak paydalarının aslında MHP’ye gönül veren herkesin sahip olduğu;  Ülke ,Muğla ve Fethiye sevgisi olduğunu belirterek şunları söyledi:
Bizler bu saatten sonra sahaya inerek ,halkın sorunlarına dinleyerek onların sorunlarına çözümler üretmeliyiz. Fethiye’de birlikte hizmet yapacağız bu anlamda Fethiye’lilerin sorunlarını bizlere taşıyacaksınız. Hep birlikte Fethiye’nin sorunlarını nasıl çözebiliriz bunların çalışmalarını yapacağız. Adayımız Muhammet Kökten beyle, bize ulaşan tüm sorunları ve istekleri paylaşacağız. Tek amacımız halka hizmet. Yüklenmiş olduğumuz sorumluluğun bilincindeyiz. Bu süreç umarım hem ülkemiz, hem Muğla’mız, hemde Fethiye’miz için hayırlı olur” ifadelerini kullandı

AdminAdmin