YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 19-03-2024 15:42

SAATCI: BELEDİYE BAŞKANI DEDİĞİN SARHOŞ KAFAYLA ADAM KOVALAMAZ

SAATCI: BELEDİYE BAŞKANI DEDİĞİN SARHOŞ KAFAYLA ADAM KOVALAMAZ


SAATCI: BELEDİYE BAŞKANI ELİNDEN, DİLİNDEN, BELİNDEN ZARAR GELMEYEN ADAMDIR

Çamköy Mahallesinde halk buluşması gerçekleştiren Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, "Belediye başkanı sarhoş kafayla yolda turist kovalamaz" diyerek mevcut başkana göndermelerde bulundu.
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı ve eski başkan Behçet Saatcı, yerel seçim çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarını sürdürüyor. Son toplantısını geniş katılımla Çamköy Mahallesi'nde yapan Saatcı'nın hedefinde mevcut belediye başkanı vardı. Belediye başkanının Ulusal basına çıkan ve davalık olan turist dövme olayını hatırlatan Saatcı, Çamköylü seçmenlere 31 Mart seçimlerine yönelik uyarılarda bulundu. Beledye başkanının elinden, dilinden ve belinden emin olunan kişi olduğunu hatırlatan Saatcı, "Siz elinden, dilinden, belinden emin olan belediye başkanı seçiyorsunuz. Belediye başkanı dediğin adam sarhoş kafayla yolda adam koşturmaz. Hele yanında kadın olan erkeğe laf söylemez. Nohut kuşunun hikayesini bilirsiniz. Nohut kuşu üzerinde uçan Şahin'e serçe ile haber yollamış. Git demiş üzerimde uçmasın. Serçe Şahin'e durumu anlatmış. Şahin yanında eşi var mı diyoe sormuş evet var deyince de tamam deyip oradan uzaklaşmış. Kuş bile yanında kadın olan erkeğe ses çıkarmazken sen sokakta adam kovalıyorsun." dedi.
Konuşmasının devamında bayrak vurgusu da yapan Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, mevcut belediye başkanının Türk Bayrağı'nı yere attığı görüntülerini hatırlattı. "Bugün 18 Mart ve ben bunu söylemek zorundayım." diyen Saatcı, " Bayrak bizim sembolümüzdür. Çiçek bile yere atılmazken, sen bayrağı arabadab yerlere atıyorsun.  Bayrak öyle kafana göre bir yerlerden atılmaz. Arabadan yola savrulmaz. Bayrak baştacıdır. öpülür başa konulur." şeklinde konuştu.
 

AdminAdmin