GÜNCEL
Giriş Tarihi : 18-10-2023 15:01

AYD’DEN DÜNYA BASININA ÇAĞRI

AYD’DEN DÜNYA BASININA ÇAĞRI

AYD’DEN DÜNYA BASININA ÇAĞRI

Hamas ile çatışmaları bahane ederek, Gazze'de El-Ehli Baptist Hastanesi'ne saldırı düzenleyen İsrail İnsanlık suçu işlemektedir.  Gerçekleştirdiği son saldırıda bine yakın masum insanı öldürerek bir soykırım yapmış, katliama neden olmuştur.

İsrail'in El-Ehli Baptist Hastanesi'ne düzenlediği saldırının ardından Gazzeli yetkililer, cenazelerin arasında basın toplantısı yapmak zorunda bırakılmışlardır.

İsrail vahşeti maalesef devam etmektedir. İsrail'in insanlık dışı saldırılarına gereken tepki maalesef verilmiyor. Dünya bu vahşeti de görmezden geliyor.

Batı medyası iki yüzlülüğünü bir kez daha göstermiştir. Müslümanların katledildiği Gazze'de yaşananlara sessiz kalmış, hatta katilleri savunur nitelikte haberlere yer vermektedir.

Çocukların kadınların ve yaşlıların da yer aldığı siviller katledilirken emperyalist batı, Siyonist İsrail’e kol kanat germektedir.

Anadolu Yayıncılar Derneği olarak, bu çifte standardı, iki yüzlülüğü ve insanlığa yapılan bu vahşeti kınıyoruz.

Dünya medyasının Gazze'de yaşanan soykırımı, İsrail’in insanlık dışı saldırılarını Filistinlilere reva gördüğü vahşeti doğruları yazarak kamuoyuna aktarmasını bekliyoruz. Medya görevini layıkı ile yerine getirmelidir. Bu vahşete sessiz kalmamalı, insanlık gereken tepkiyi vermelidir.

Saldırılara çanak tutan, vahşeti görmezden gelen, dünya kamuoyunda yalan yanlış haberlerle dezenformasyona yol açan tüm basın kuruluşlarını kınıyor, gerçekleri yazmaya davet ediyoruz.

 

DenizDeniz