MUĞLA
Giriş Tarihi : 07-04-2023 11:57

AK PARTİLİ ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

AK Parti Muğla Milletvekili aday adayları kentte ekip halinde seçim  çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Karaçulha Mahallesinde vatandaşlar  ile bir araya gelen ve kendilerini tanıtan aday adayları mahalle sakinlerinin yoğun ilgisi ile karşılaştılar.

AK PARTİLİ ADAY ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

 

 

Programda konuşan  AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turan Kovancı, 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimin Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en önemli seçim olduğunu kaydederek, “ Muğla genelinde 56 aday adayımız milletvekilliği  için müracaatta  bulundu. 9 Nisan tarihinde listeler açıklanacak ve Muğla ilimizden 7 aday belirlenecek. Listeye giremeyen 49 aday adayı arkadaşımızda listedelermiş gibi çalışmalarını sürdürecek” dedi.

AK Parti’nin Fethiye’deki Muğla Milletvekili aday adayları Karaçulha Mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelerek kendilerini tanıttılar. Karaçulha Gönüllüleri Derneğinde gerçekleşen tanıtım toplantısına  AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turan Kovancı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Feyyaz Alkaya,  AK Parti Muğla Milletvekili aday adayları Serap Ülkü Özdemir,  Işıl Balaban Karazeybek, Emine Seher Girgin, Ferzan Çakal, Turgay Öztürk ve Erol Kocabaş katıldı. Mahalle halkının da yoğun ilgi gösterdiği  tanıtım toplantısında  açıklamada bulunan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turan Kovancı sözlerine İsrail polisinin, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya yaptığı saldırıya tepki göstererek başladı.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan seçimin Türkiye Cumhuriyeti tarihinde en önemli seçim olduğunu da belirten Kovancı “ Muğla genelinde 56 aday adayımız milletvekilliği  için müracaatta  bulundu. 9 Nisan tarihinde listeler açıklanacak ve Muğla ilimizden 7 aday belirlenecek. Listeye giremeyen 49 aday adayı arkadaşımızda listedelermiş gibi çalışmalarını sürdürecek. Bu seçimde vatandaşlarımıza da çok büyük işler düşüyor. İnşallah 14 Mayıs akşamı zafere ulaşacak ve  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşmasına hep birlikte şahitlik edeceğiz” dedi.

İlçe Başkanı Kovancı’nın konuşmasının ardından  AK Parti Milletvekili aday adayları vatandaşlara kendilerini tanıtarak gündeme dair açıklamalarda bulundular.

 

 

AdminAdmin