FETHİYE
Giriş Tarihi : 06-12-2022 15:55

Beslenme danışmanlık merkezi törenle açıldı

Diyetisyen Hatice Küçük tarafından kurulan Küçük Dokunuşlar Beslenme Danışmanlık Merkezi törenle açıldı.

Beslenme danışmanlık merkezi törenle açıldı

 

Diyetisyen Hatice Küçük tarafından kurulan Küçük Dokunuşlar Beslenme Danışmanlık Merkezi törenle açıldı.

 

Karaçulha Mahallesi’nde gerçekleşen programa Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, Eczacı Nuri Öztürk, davetliler ve Diyetisyen Hatice Küçük’ün ailesi ile yakınları katıldı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Lefke Avrupa Üniversitesi’nden mezun olan Diyetisyen Hatice Küçük, geçtiğimiz yıllarda online olarak yürüttüğü beslenme danışmanlığı hizmetini; şimdi açmış olduğu merkezde yürüttüğünü belirtti. Bünyelerinde bulunan andulasyon terapisi ile bütüncül bir zayıflama sağlandığını kaydeden Küçük; klinikte hastalıklarda beslenme, kilo kontrolü gibi birçok alanda çalıştıklarını dile getirdi. Edilen duanın ardından hayırlı olsun dilekleri ile açılış kurdelesi kesildi.

 

Diyetisyen Hatice Küçük yaptığı açıklamada, “2 yıldan bu yana danışanlarıma online olarak hizmet sunmaktaydım. Şimdi faaliyetlerimi kurmuş olduğum bu beslenme danışmanlık merkezinde sürdüreceğim. Kliniğimizde başta beslenme danışmanlığı olmak üzere hastalıklarda beslenme, kilo kontrolü gibi birçok alanda çalışıyoruz. Aynı zamanda andulasyon terapisi ile bütüncül bir zayıflama hedefliyoruz. Doğru beslendiğimizi zannediyoruz ama çoğu zaman yanlışlar yapılabiliyor. Her sağlıklı besinin fazlası zararlıdır” şeklinde ifadeler kullandı.

 

 

 

AdminAdmin