YATAĞAN
Giriş Tarihi : 16-01-2024 21:25

Gençlerden İlçe Müftüsüne Ziyaret

Gençlerden İlçe Müftüsüne Ziyaret


Yatağan Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yeni Mahalle Camii İmam Hatibi Üzeyyir Yıldırım ve Yatağan’da farklı okullarda okuyan öğrenciler 15 Ocak 2024 Pazartesi günü İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi'yi makamında ziyaret ettiler.
İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, öğrencilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek " ‘Gençliğe Değer’ projesi kapsamında Yatağan Müftülüğümüzde değerli hocamızı ve geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu ziyaret bizleri çok memnun etmiştir."dedi.
Müftü Çetmi, "Sizlerin; vatanına, milletine, bayrağına aşık, mukaddesatına bağlı ahlaklı bireyler olarak yetişmeniz bizler için çok önemlidir. Gençlik koordinatörlerimiz sayesinde gençlerle olan iletişimin güçlü tutulması bizleri ayrı bir mutlu ediyor. Müftülüğümüz olarak her daim ve her konuda yanınızdayız Din Gönüllüsü hocalarımız aracılığıyla sizlere her türlü desteğe hazırız’’diyerek öğrencilere tavsiyelerde bulunarak eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi ve nazik ziyaretinizden dolayı Yatağan Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yeni Mahalle Camii İmam Hatibi Üzeyyir Yıldırım ve gençlere teşekkür etti.
Ziyaret sonunda İlçe Müftüsü öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığının yayınlarından Kur!an-Kerim hediye etti.

AdminAdmin