MİLAS
Giriş Tarihi : 06-01-2024 17:18

Çandır; “Destek Sizden Etki Bizden”

Çandır; “Destek Sizden Etki Bizden”


Milas Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Birgül Çandır; “Destek sizden etki bizden” dedi.   
Yaklaşan yerel seçimler öncesinde adaylar bir bir çıkmaya başlarken, Milas’ın önemli mahallelerinden birisi olan ve Cumhuriyetin ismini taşıyan Cumhuriyet Mahallesi’ne Muhtar adayı olan Birgül Çandır, yazılı açıklamalarda bulundu. 
Açıklamasına kendini tanıtarak başlayan Muhtar adayı Çandır;1977 yılında Milas’ta dünyaya geldiğini belirterek eczacı teknisyeni Nurullah Çandır ile evli ve üç çocuk annesi olduğunu söyledi. Uzun yıllar sağlık sektöründe çalıştığını ifade eden Çandır, 11 yıldan bu yana Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet ettiğini belirterek, daha çağdaş, daha modern, daha yeşil bir mahalleyi mahalle sakinleriyle birlikte inşa etmek adına göreve talip olduğunu söyledi. 
Muhtarlık görevinin son yıllarda ilgili değeri göremediğini ve muhtarların görev yetkilerinin kısıtlandığı yönünde kamuoyunda görüşler olduğunu dile getiren Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Çandır; “Muhtarlık ek iş değil tek iştir. Bu düsturla mahalle sakinlerimizden yetki istiyorum. Onların vereceği yetkiyle birlikte bende var gücümle çalışarak mahallemizin gelişiminde büyük bir etki yaratacağıma inanıyorum. Kısacası destek sizden etki bizden” dedi. 
 Cumhuriyet Mahallesi’nin gelişimi ve değişimi adına neler yapmak istediğini ve hedefleri konusunda çalışmalarının hazır olduğunu dile getiren Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Birgül Çandır, bu çalışmalarıyla ilgili hazırlıklarını ilerleyen günlerde mahalle sakinleri ve kamuoyu ile paylaşacağını dile getirdi.

AdminAdmin