EĞİTİM
Giriş Tarihi : 21-11-2023 15:42

Minik Öğrencilerden Başkan Tokat’a Ziyaret

Minik Öğrencilerden Başkan Tokat’a Ziyaret

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Milas Belediyesi’nin minik ziyaretçileri vardı. Özel Vitamin Ana Okulu öğrenci ve öğretmenleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret etti.
Minik öğrenciler Milas Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar, Belediyenin görev ve sorumlulukları ve Başkan Tokat hakkında merak ettikleri soruları Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a yönelttiler. Tek tek öğrencileri tanıyan ve eğitim hayatları hakkında bilgiler alan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, öğrenciler tarafından yöneltilen sorulara içtenlikle cevapladı. 
Çocuklarımıza eğitim hayatlarında başarılar diliyorum…
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Bugün Belediyemizde minik ziyaretçilerimiz vardı. Özel Vitamin Ana Okulu öğrencilerimizi ağırladık. Çocuklarımızın mutluluğu ve neşesi hepimize yansıdı. Tüm çocuklarımızın doyasıya güldüğü huzur dolu bir dünya temennisiyle 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutluyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
Başkan Tokat’ın ziyaret sonunda öğrencilere hediye takdim etmesinin ardından günün anısına fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

AdminAdmin