SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 12-10-2022 11:52

Seydikemer’de anlamlı kermes

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ve geliri eğitim için bağışlanacak olan kermesin açılışını gerçekleştirdi.

Seydikemer’de anlamlı kermes

 

 

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ve geliri eğitim için bağışlanacak olan kermesin açılışını gerçekleştirdi.

 

Seydikemer İlçe Müftülüğü tarafından Kadıköy Yolu Mendos Market yanında kermes düzenledi. 3 gün boyunca devam edecek kermesin açılışına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak ve Mustafa Ali Türkan, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Seydikemer İlçe Müftüsü Orhan Turan, Seydikemer Orman İşletme Müdürü Turan Çiğnaklı, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürü Engin Maraşlı, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Belediye Meclis Üyeleri, belediye birim müdürleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

 

3 GÜN BOYUNCA AÇIK OLACAK

Açılış öncesi konuşma yapan Seydikemer İlçe Müftüsü Orhan Turan; “Bugün burada bu kermesi düzenlememiz amacı; Seydikemerli olup Seydikemer dışında ve içinde okuyan üniversite öğrencilerimiz, Kur’an Kursu öğrencilerimiz, bunların içerisinde mağdur, öksüz, yetim olan öğrencilerimize burs vermek amaçlı buradayız. Bundan dolayı gecesini gündüzüne katıp bizimle birlikte çalışan çok kıymetli mesai arkadaşlarım, gönüllü bir şekilde çalışan din gönüllüsü kardeşlerim, Kur’an Kursu hocalarımız ve katkılarıyla bizleri burada destekleyen Seydikemer halkına teşekkür ediyorum” dedi.

 

AÇILIŞ KURDELESİNİ BAŞKAN OTGÖZ KESTİ

Müftü Turan’ın konuşmasının ardından okunan dualar ile birlikte açılış kurdelesini Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, İlçe Müftüsü Orhan Turan ve protokol üyeleri tarafından kesildi. Başkan Otgöz, kurdele kesiminin ardından kermesin hayırlı olmasını diledi. Başkan Otgöz; “Seydikemer İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen ve geliri eğitim için bağışlanacak olan kermesin açılışına katıldık. Geleceğimizin mimarı öğrenciler için eğitime verdiğimiz destek devam edecek” dedi.

 

 

 

 

AdminAdmin