MUĞLA
Giriş Tarihi : 05-03-2024 13:01

MUĞLASPOR’DA ZORLU MAÇA DAVET

MUĞLASPOR’DA ZORLU MAÇA DAVET

 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grup’ta 43 puanla lider Muğlaspor, pazar günü sahasında 42 puanlı Manavgat Belediyespor’u sahasında konuk edecek. Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, 7’den 70’e herkesi maça davet etti.

BAL 5. Grup’ta oynadığı 18 maçta 13 galibiyet ve 4 beraberlikle 43 puan toplayan Muğlaspor, hafta sonu sahasında en yakın rakibi Manavgat Belediyespor’u ağırlayacak. Muğlaspor Sıtkı Koçman Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen Menaf Kıyanç, "Teknik direktörümüz ile yollarımızı Söke mağlubiyeti nedeniyle ayırmadık. Süreç bunu gerektirdi. Yeni hocamızla ilk maçımızı kazandık ve şuan sizlerle tanıştırmak istedik" dedi.

Başkan Kıyanç, "Seçim sürecinde Muğlaspor'a ilgi biraz azaldı. Görevimiz takımı şampiyon yapmak. Siyasiler de Muğlaspor maçına sadece görünmek için, siyaset için gelmesinler. Destek olsunlar. Yönetimler bir iki dönem bu işi götürebilir. Kent ve yöneticilerle birleşilmezse devamı gelmez. Biz taraf değiliz. Siyasi bir tavrımız yok. Biz Muğla'dan ve Muğlaspor'dan tarafız. Sporun büyük bir birleştirici gücü var. Bu birleşimi yaşamamız gerekiyor. Biz şampiyon olacağız. 7’den 70’e herkesi Manavgat maçına bekliyoruz" diye konuştu.

Muğlaspor Teknik Direktörü Hakan Şapçı da, "Şampiyonluğu hak eden bir kulüp ve şehirle birlikteyim. Bu camia ile bir şampiyonluk yaşamak istediğim için buraya geldim. Tüm yönetime bize güveninden dolayı teşekkür ediyorum. Bu sene şampiyonluk yaşayıp, her yıl şampiyonluğa oynayacak bir takım olmak istiyoruz. Şampiyonluğa inanıyoruz. Benden önce görev yapan teknik ekibe teşekkür ediyorum. Bunu bayrak yarışı olarak düşünüyorum. Pazar günü önemli maçımızda tüm Muğla'yı statta görmek istiyoruz" dedi.

AdminAdmin