YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 19-03-2024 18:11

BEKİR ESER'DEN SAATCI'YA TAM DESTEK

BEKİR ESER'DEN SAATCI'YA TAM DESTEK

BEKİR ESER: VEFA SADECE İSTANBUL'DA BİR SEMT ADI DEĞİL
 

AK Parti Eski İlçe Başkanı ve Çamköy Eski Belediye Başkanı Bekir Eser, Çamköy Mahallesi'nde Halk Buluşması yapan Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı'ya destek verdi.
Fethiye eski belediye başkanı Behçet Saatcı, 31 Mart Yerel Seçim Çalışmalarını Çamköy Mahallesi'nde yaptığı halk Buluşması ile sürdürdü. Katılımın yoğun olduğu toplantıya Çamköy eski belediye başkanı Bekir Eser de katıldı. Toplantıda  Saatcı, Çamköy Mahallesi'nin sorunlarını dile getirdi. Mahallenin alt yapı ve su sorunu olduğunu ve bunun çözümü konusunda daha önceden projeler hazırlattığını belirten Saatcı, "2012 yılında Fethiye'nin bütün bölgelerinin tamamının alt yapı sorununu çözecek projemizi hazırladık. Hatta Alman Kalkınma Bankasından 300 bin Euro Hibe kredi çekip fizibilite çalımalarını bile yaptırdık. Bu proje ile Fethiye'nin tamamının alt yapı sorunu çözğlecekti. Fakat Büyükşehir yasası çıkınca altyapı bizden alındı. Biz de projeyi fizibilite çalışmasıyla birlikte Osman Gürün'e sunduk. Aradan 10 yıl geçti projemizle ilgili bir çivi dahi çakılmadı." dedi.
Saatcı'nın konuşmasından sonra söz alan AK Parti Eski İlçe Başkanı ve Çamköy Eski Belediye Başkanı Bekir Eser, kendisine destek mesajı verdi. Bir dönem Ak Parti ilçe başkanlığı yapan Eser, Saatcı'ya vefa borcu olduğunu söyledi. Çamköy Belediyesi kapanmadan önce meclis toplantısı yapacakları salonda sandaşye bulamadıklarını fakat imdatlarına Behçet Saatcı'nın yetiştiğini anlatan Eser, "Dönemin Karaçulha belediyesi suyumuzu kesti, susuz kaldık, yardıma Behçet başkanım yetişti. Hal'den payımızı alamıyorduk Behçet Başkan paketleme tesisi ile imdadımıza yetişti. Biz bize uzanan bu eli unutmayız. Vefa sadece İstanbul'da bir semt adı değil." şeklinde konuştu. 

AdminAdmin