YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 12-02-2024 20:54

Saatcı, Meslek Odalarının Sorunlarını Dinliyor

Saatcı, Meslek Odalarının Sorunlarını Dinliyor


İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı, Fethiye Sabit Pazarcılar ve Manavcılar Odası ve Fethiye Ziraat Odasını ziyaret ederek, odaların sorunları hakkında bilgiler edindi. 
İlk Ziyaret Şoförlere 
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti.
Sohbet havasında geçen ziyarette İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, çalışmaları hakkında Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar’a bilgiler aktardı. Şoför esnafının sıkıntıları, trafik sorunu ve akaryakıt zamları ile ilgili olarak istişarelerde bulunan Başkan Adayı Saatcı, projelerini de anlattı.
Trafik ve otopark hususunda gerekli düzenlemelerin yapılacağını kaydeden İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, sıcak karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar’a teşekkürlerini sundu.
Pazarcıların Sorunlarını Dinledi
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet, şoförler odası ziyaretinin ardından  Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası’nı ziyaret etti.
Sohbet havasında geçen ziyarette İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, çalışmaları hakkında Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’ya bilgiler aktardı. Semt pazarlarının durumu ve pazar esnafının sorunları ile ilgili olarak istişarelerde bulunan Başkan Adayı Saatcı, projelerini de anlattı.
Semt pazarlarında gerekli düzenlemelerin yapılacağını kaydeden İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, sıcak karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’ya teşekkürlerini sundu.
“Üretime Önem Vereceğiz”
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı ve beraberindeki heyet son olarak , Fethiye Ziraat Odası’nı ziyaret etti.
Sohbet havasında geçen ziyarette İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, çalışmaları hakkında Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’e bilgiler aktardı. İlçe genelinde üreticilerin durumu ve çiftçilerin yaşadığı sorunlar ile ilgili olarak istişarelerde bulunan Başkan Adayı Saatcı, projelerini de anlattı.
Her zaman üreticilerin yanında olduklarını belirten İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, sıcak karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’e teşekkürlerini sundu.

AdminAdmin