GÜNCEL
Giriş Tarihi : 02-01-2024 18:24

Şehitlerimiz İçin Lokma İkramında Bulundular

Şehitlerimiz İçin Lokma İkramında Bulundular

AK Parti Fethiye ilçe teşkilatı, ilçe binası önünde yoğun bir kalabalık ile 12 şehidimiz için lokma döktürdü.
 Kuzey Irak’ta şehit olan 12 askerimiz için yapılan lokma ikramına; AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Geçmiş dönem Ak Parti Muğla Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, MHP İl başkanı Oğuz Akarfırat, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel, 21, 22, 25 ve 26.  Dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer, BBP Fethiye İlçe Başkanı İsmail Tombak, Belediye Başkan Aday Adayları, Fethiye Cumhur İttifakı listesinden Fethiye Belediye Meclis Üyesi aday adayı Harun Güler, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Taşar, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, bazı daire amirleri kurum müdürleri  ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Lokma ikramının ardından şehitlerimiz için dualarda okundu. 
Lokma ikramında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Arif Bozyel, ”Hepiniz bu  şehitler için yapmış olduğumuz lokma ikramına hoş geldiniz. Bugün gördüm ki buradaki kalabalık 31 Mart 2024 seçimin ayaklanma kalabalığıdır.” dedi.
“HASTANEMİZ KARAGEDİK’E YAPILACAK”
Ak Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, lokma ikramının ardından yaptığı açıklamada, ”Lokma ikramına katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı olarak seçimler için bugüne kadar geldik. Birlik ve beraberlik içinde geldik. Biz Mecliste konuşuyoruz. Hangi partinin nasıl yol izlediğini görüyoruz. Bu seçimlerde Muğla’da olduğu gibi Fethiye’de de Türkiye’nin birçok yerinde Cumhur İttifakı olarak büyük ara farkla seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Yeter ki beraber olalım. En önemli sorun olan Seydikemer Söğüt-  Kalkan yoluydu. Bütün engeller kalktı. Ulaştırma Bakanımız Muğla’ya geldiğinde 15 gün içinde çözüldü. Hızlı bir şekilde yapıldı. Tünel de beraber yapılacak. Seçimden önce bunlar tamamlanacak. Devlet hastanesine 300 yataktan başladık, 450 olsun dedik bakanımıza bakanımızda 500 olsun dedi. Yeni hastanemizin yeri olarak okullar bölgesi olsun dendi. Kadem Başkanımla birlikte Karagedik’te olsun dedik. Bu hastanemiz 500 yataklı Karagedik’te yapılacak. Anjiyo cihazımızı tamamladık. Üstüne bir de Bodrum’a aldık. Fethiye Devlet hastanemiz şehir hastanesi konseptine ulaşacak. Bu kadar zor süreçte bunlar için kaynak da ayırdık. Seçimler çok önemli. Cumhurbaşkanımız Fethiye’yi çok istiyor. Cumhur İttifakı ile Muğla bir tarih yazacak. Bu sefer seçim sonuçları iyi olacak. Hepimiz buna inanalım. Fethiye’yi artık iktidarla buluşturalım. İnşallah Fethiye, Bodrum ve Milas’tan sonra hedefimiz Muğla. Aday kim olursa olsun, desteklememiz lazım. Lokma ikramı için çok teşekkür ederim. Gazze ve Filistin olayları, şehit olaylarımız için çok üzgünüz. “ifadelerini kullandı.
“FETHİYE’Yİ HAK ETTİĞİ ŞEKİLDE YÖNETECEĞİZ”
AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan,”Öncelikle hepimizin yeni yılının ülkemize, Fethiye’mize hayırlı olsun diliyorum. Bu seçim gerçekten çok önemli. Milletvekilliği dönemim boyunca Fethiye’ye her geldiğimizde kronikleşen sorunu hakkında konuşuyoruz. Fethiye’nin altyapısından, körfez temizliğinden, ulaşımından hepsinden haberdarız. Muğla’mıza yaklaşık 5 Milyon üzerinde turist geliyor. En çok turist alan gölgede Fethiye. Ama Fethiye hak edildiği şekilde yönetilmiyor. AK Parti ve MHP Teşkilatı olarak Fethiye’yi almaya hazırız. Cumhurbaşkanımızla da bu konuyu görüştük. Biz bu seçim öncesi çok hazırız. Biz kardeşlerimizle birlikte pazara kadar değil mezara kadar birlikteyiz.31 Mart yerel seçimlerinin Fethiye’mize Muğla’mıza hayırlı olmasını diliyorum.”şeklinde konuştu.
Lokma ikramı sonrası konuşan 21, 22, 25 ve 26.  Dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer, 31 Mar2024 yerel seçimler öncesi birlik ve beraberliğe vurgu yaparak, Fethiye VE Muğla’nın daha iyi hizmeti hak ettiğini ve bu hizmetinde iktidar ile gelebileceğini belirtti.

AdminAdmin