MİLAS
Giriş Tarihi : 29-10-2023 15:58

3 Maçta, 3 Galibiyet

Türkiye Alparslan Endüstri 1. Voleybol Liginde Milas’ı temsil eden, Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı, ligin 3. haftasında Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksinde ligin güçlü ekiplerinden Gebzespor'u 3 -1 yenerek, haftayı 3 puanla kapattı.

3 Maçta, 3 Galibiyet

Milas Belediyesi Büyük Erkekler Voleybol Takımı, 28 Ekim 2023 Cumartesi günü Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksinde oynadığı lig maçında, konuk takım Gebzespor karşısında maçın ilk setinde özellikle servis atışları ve savunmadaki sayı kayıplarıyla seti rakibinin 25-22 kazanmasını sağlamış oldu. Maçın ilk seti her iki takım adına büyük çekişme içinde geçti.

Maçın ilk setini konuk takım aldı ve skor 1-0 oldu.

Müsabakanın 2. setinde ilk setteki servis hatalarını yapmayan ve hem savunmada, hem de hücumda etkili oynayan Milas temsilcisi seti 25-16 alarak maçta 1-1’lik eşitliği sağladı.

Maçın 3. ve 4. setleri Milas'ın Efelerinin üstünlüğü ile geçti. Hem savunma da, hem de hücumda etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, 3. seti 25-22 ve 4.s eti de 25-21 kazanarak, maçtan 3-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Milas Atatürk Spor Kompleksinde oynanan lig müsabakasında çok sayıda voleybolsever de izleyerek, Milas'ın Efelerine destek verdi. Milas Belediye Başkanı ve aynı zamanda kulüp başkanı Muhammet Tokat ve CHP'nin geçmiş dönem Milletvekillerinden Suat Özcan'da maçı izleyenler arasındaydılar.

Müsabaka sonunda galibiyet sevincini tribündeki taraftarlarıyla paylaşan Milas'ın Efeleri, iyi oyunlarının karşılığını 3 puan ve galibiyetle almış oldu.

AdminAdmin