MİLAS
Giriş Tarihi : 11-07-2023 13:15

Güngör: “MİDOSK ile daha da güçlendik”

Güngör: “MİDOSK ile daha da güçlendik”

Güngör: “MİDOSK ile daha da güçlendik”

Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MİDOSK) ile AYA Arama Kurtarma ekibi arasında olası afetlere karşı birlikte hareket etme adına protokol imzalandı. 

AYA Arama Kurtarma Ekibi Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Güngör protokol sonrasında; olası bir afette artık MİDOSK ile beraber hareket edebileceklerini belirterek; “MİDOSK ile daha da güçlendik” dedi.

Milas Doğa Sporları Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Baki Çetinkaya ve Aya Arama Kurtarma Ekibi Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Güngör, Milas’ta oluşabilecek afetlerle ilgili öncesi, sırası ve sonrasında yapılacak eğitim, tatbikat ve operasyonlarda beraber hareket etme konusunda protokol imzaladı.

İmzalanan protokolle ilgili bilgi veren Turgay Güngör; “MİDOSK üyeleri bu protokol sayesinde alacakları eğitimlerin ardından afetlere karşı hazırlık, afet anı ve afet sonrası ile ilgili bizimle birlikte hareket edebilecek, operasyonlara katılabilecek, arama, kurtarma faaliyetlerinde yer alabilecekler. AYA Arama Kurtarma ekibi olarak, MİDOSK ile imzaladığımız bu protokol sayesinde artık daha da güçlüyüz” diye konuştu.

AdminAdmin