MİLAS
Giriş Tarihi : 19-04-2023 17:36

Millet İttifakı Milas Seçim Bürosu Açıldı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Milas’taki seçim bürosu Ahmetçavuş Hayıtlı Mahallesi Barış Caddesi’nde düzenlenen törenle açıldı.

Millet İttifakı Milas Seçim Bürosu Açıldı

Düzenlenen törene; CHP Muğla Milletvekilleri Suat Özcan, Mürsel Alban, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı – Muğla Milletvekili Adayı Metin Ergun, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kurt ve Harun Reşit Çavuşoğlu, CHP eski milletvekilleri Akın Üstündağ, Tolga Çandar, Fevzi Topuz ile 28. dönem milletvekili adayları Gizem Sayar Özcan, Süreyya Öneş Derici, Fatma Gebeş Çimen, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Gürsel İnce, Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra, Demokrat Parti İlçe Başkanı Azmi Peker, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum örgütü temsilcileri ile partililer katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşımızın seslendirilmesinin ardından törenin açılış konuşması CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya tarafından yapıldı. Başkan Çetinkaya, “Herşeyin güzel olacağı, aydınlık bir Türkiye’ye uyanacağımız günlere az kaldı. Her vatandaşımızın hakkını alacağı, insanca yaşayacağı bir Türkiye inşa etmemize son 26 gün kaldı.” diyerek parti olarak yapacakları vaatleri sıraladı.

Daha sonra kürsüye sırasıyla, İYİ Parti İlçe Başkanı İnce, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Sodra, Demokrat Parti İlçe Başkanı Azmi Peker, 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayları Gizem Özcan, Fatma Gebeş Çimen, Salih Büyükdöğerli, İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Metin Ergun, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Muğla Milletvekili Mürsel Alban birer konuşma yaptılar.

Son konuşmayı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yaparken, “Milleti yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır anlayışıyla girdiğimiz bu 14 Mayıs seçimlerinde bu kararlılığı ortaya koyarak, buraya toplanan tüm dostlarımı hoş geldiniz diyorum. Bu seçim bürosunun hazırlanmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma da yürekten teşekkür ediyorum. Size sadece iki hususta duyuru: Bu seçim büromuzdan ayrı, çarşı içerisinde de ayrı bir irtibat bürosu hazırlıyoruz. Yine bu açılıştan sonra zamanı uygun olan dostlarımızla beraber iş bankasına giderek, cumhurbaşkanı adayımızın bağış hesabına destek olacağız. Bildiğiniz gibi seçimde cumhurbaşkanı adayları partilerin paralarını kullanamıyorlar. Kendi bağışlarla topladıkları paraları kullanabiliyorlar. Bu konuda da destek olursanız, hassasiyet gösterirseniz sevinirim. Hepinize teşekkür ediyorum. Miting havasında geçen bu açılış için hepinize teşekkür ediyorum. 14 Mayıs’ın ucu görünüyor. Bu umudu kaybetmeden, birlik beraberliğimizi bozamadan, millet ittifakının değerli ortakları ile beraber inşallah bu istibdata hep beraber son vereceğiz. Atatürk’ün dediği gibi kendimizi kendi irademizle biz kurtaracağız. Seçim büromuz hepimize hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

AdminAdmin