MUĞLA
Giriş Tarihi : 09-04-2023 16:34

Vali Tavlı'dan Polis Haftası Mesajı

Muğla Valisi Sayın Orhan Tavlı'nın Polis Teşkilatı'nın 178. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası Kutlama Mesajı

Vali Tavlı'dan Polis Haftası Mesajı

Kanun hakimiyetini sağlama, suç ve suçlularla mücadele gibi önemli bir kamu görevini yerine getirerek, toplumumuzdaki huzur ve güven ortamını tesis eden Türk Polis Teşkilatı’mızın 178. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası kutlu olsun.

Türk Polis Teşkilatımız; 178 yıldır ülkemizin her köşesinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması, yasaların korunması, organize suçlar, trafik, asayiş, siber güvenlik gibi pek çok suçun önlenmesinde, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne kast eden her türlü bölücü ve yıkıcı faaliyetin önüne geçilmesinde aziz milletimize umut veren, huzur ve güvenliğini tesis eden başarılı çalışmalar gerçekleştirmiştir.

Yasalarla kendisine verilen görevleri başarı ile yerine getiren Polis Teşkilatımız, sosyal sorumluluk projeleri ile birçok alanda farkındalık oluşturacak çalışmalar gerçekleştirmektedir. Diğer yandan yaşadığımız deprem felaketinde diğer güvenlik güçlerimizle birlikte Devletimizin yardım ve merhamet elinin vatandaşlarımıza uzatılmasında önemli bir görev üstlenmiştir. Bundan sonra da üstlendikleri her görevi aziz milletimizden aldığı güç ve destekle yerine getireceklerine yürekten inanıyorum.


Bu duygu ve düşüncelerle; Muğla’mızın huzur ve güven şehri olmasında, mesai mefhumu gözetmeksizin görev alan Emniyet Teşkilatımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu vesileyle görevleri başında şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum. Görevi başında bulunan tüm polislerimize kolaylıklar diliyor, bir kez daha Türk Polis Teşkilatımızın 178. kuruluş yıldönümünü ve Polis Haftasını kutluyorum.

 

AdminAdmin