SİYASET
Giriş Tarihi : 01-01-2024 14:46

CHP’li Yücel’den Yılbaşı Mesaisi

CHP’li Yücel’den Yılbaşı Mesaisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel, yılbaşı gecesini yoğun bir mesai yaparak geçirdi. 2023’ün son saatlerine çalışarak giren hemşehrilerini unutmayan Ahmet Selim Yücel ,arkadaşları  ile birlikte Fethiye’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Selim Yücel, yılbaşı gecesini vatandaşlarla iç içe geçirdi. Gece boyunca arkadaşları  ile birlikte kurum ziyaretleri yapan Yücel, görev başındaki güvenlik güçleri, itfaiye, sağlık çalışanlarının  ve taksi şoförlerinin yeni yılını kutladı, tatlı ikramında bulundu.
Ahmet Selim Yücel ilk olarak Fethiye  İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, yılbaşı gecesinin düzen ve asayişini sağlamak için ailelerinden ayrı kalan emniyet mensuplarını yeni yılını kutladı. Yücel’in  bir sonraki durağı Fethiye  Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği oldu. Kolluk güçlerinin üstün gayret ve özverisiyle Fethiye’nin  güvenliğini sağlamak adına yaptığı görevin önemini vurgulayan Barış Yücel, “Sizlerin fedakarlığı sayesinde hemşehrilerimiz huzurlu bir yılbaşı akşamı geçiriyor. Hepinizin yeni yılını kutluyor, sağlık, huzur ve bereket dolu bir yıl diliyorum” dedi.
Yücel ve ekibi  daha sonra Fethiye  Devlet Hastanesi Acil Servisinde nöbet tutan hekim, hemşire ve sağlık çalışanlarına da sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Hasta ve hasta yakınlarına moral veren Yücel, Devlet Hastanesi’nde yatan hasta çocukları da küçük birer yılbaşı hediyesi ile sevindirdi. 
Yeni yılı nöbet tutarak karşılayan hemşehrilerine yılbaşı ruhunu hissettirmek için gece boyu mesai yapan Ahmet Selim Yücel’in ziyaretleri, yeni yılın ilk saatlerine dek devam etti.

AdminAdmin