SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 07-03-2024 18:59

BAŞKAN AKDENİZLİ’YE TEVECCÜH HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

BAŞKAN AKDENİZLİ’YE TEVECCÜH HER GEÇEN GÜN ARTIYOR


BAŞKAN AKDENİZLİ “65 MAHALLEMİZE EŞİT HİZMET SAĞLAYACAĞIZ”
Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, seçim çalışmaları kapsamında  Karadere, Kumluova, Karaköy ve Çukurincir Mahallerinde vatandaşları ziyaret ederek destek istedi. Ziyaretlerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ve alaka ile karşılanan Akdenizli, “Halkımıza gösterdiği teveccühten dolayı çok teşekkür ediyorum. Hizmetkarlık için çıktığımız bu yolda, tüm halkımıza ve 65 mahallemize eşit derecede hizmet sağlamak” dedi. 
Seçim çalışmalarını Seydikemer’in farklı noktalarında sürdüren Cumhur İttifakı temsilcileri   Karadere, Kumluova, Karaköy ve Çukurincir Mahallerinde idi. Sahada partililer tanıtıcı broşürler dağıtırken,  Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli de vatandaşları evlerinde ziyaret edip, çay ve kahve eşliğinde sohbetlere katıldı. 
Gittiği her yerde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan başkan Akdenizli, gördüğü ilgi ve alaka karşısında oldukça mutluydu. 
“AMACIMIZ HİZMET”
Kendisine gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür eden Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “ Bize inanan ve güvenen vatandaşlarımızı mahcup etmeyeceğiz. Ne söz verdiysek hepsini tek tek yerine getireceğiz. Hizmetkarlık için çıktığımız bu yolda, tüm halkımıza ve 65 mahallemize eşit derecede hizmet sağlamak. Sahada 100’ü geçik gönüllümüz vatandaşlarımızın evlerine misafir olarak  31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakına destek istiyor. Bu kapsamda da bugün  Karadere, Kumluova, Karaköy ve Çukurincir Mahallerimizde vatandaşlarımızla kucaklaştık. İnşallah 31 Mart sabahına kadar kent genelinde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” ifadelerinde bulundu. 

AdminAdmin