GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-11-2023 14:27

İl Müdürü Çay Emekli Öğretmenlerle Buluştu

İl Müdürü Çay Emekli Öğretmenlerle Buluştu

İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen kahvaltı programında, eğitimin çınarları emekli öğretmenlerle buluştu. 
24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programı çerçevesinde, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde hafta boyu sürecek etkinlikler başladı. Kutlamalar kapsamında emekli öğretmenler için kahvaltı programı düzenlendi.  2023 yılında emekliye ayrılan Menteşe ilçesinde ikamet eden emekli öğretmenler için düzenlenen kahvaltıda İl Müdürü Emre Çay, eğitimin çınarları ile bir araya geldi.
Muğla Olgunlaşma Enstitüsünün tarihi dokusu ve atmosferinde düzenlenen kahvaltıya İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Seyit Güven Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü ve 2023 yılında emekliye ayrılan Menteşe ilçesindeki öğretmenler katıldı.
Kahvaltı programında öğretmenlerle bir araya gelerek hasbihal eden İl Müdürü Çay, "Öğretmenlik, meslekten öte bir yaşam tarzıdır. Biliyorum ki sizler emekli olsanız da etrafınıza ışık saçmaya, bilgilerinizle ve deneyimlerinizle etrafınızı aydınlatmaya devam edeceksiniz. Eğitime vermiş olduğunuz hizmetlerden ve emeklerinizden dolayı sizlere şahsım ve kurumum adına şükranlarımı ve saygılarımı sunuyor; sağlıklı, mutlu, huzurlu bir emeklilik yaşamı diliyorum. Öğretmenler Günü'nüz kutlu olsun." dedi.
Muğla Olgunlaşma Enstitüsünde samimi ve sıcak bir ortamda devam eden Öğretmenler Günü buluşmasında, emekli öğretmenler meslek yaşamlarında unutamadıkları anılarından bahsettiler. Program, İl Müdürü Emre Çay'ın emektar öğretmenlere hediye takdimiyle sona erdi.

AdminAdmin