MİLAS
Giriş Tarihi : 21-02-2024 13:35

Dağcılık Kulübü Milas’ta Faaliyetlerini Sürdürüyor

Milas Dağcılık ve Doğa Sporları kulübü 2023-2024  yılı içerisinde sadece  doğa yürüyüşleri ile değil Ağrı Dağı ,Niğde Aladağlar gibi yüksek irtifa tırmanışları  yanı sıra Türkiye Dağcılık Federasyonun Eğitim Faaliyetlerine ve Kurslarına katılım sağlayarak Milas’ımızın ismini zirvelere yazdırmaya devam ediyor.

Dağcılık Kulübü Milas’ta Faaliyetlerini Sürdürüyor

Sportif Doğa Yürüyüşlerimize katılan üyelerimize rehberlik yapan tecrübeli sporlarımızı Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından verilen Yürüyüş Rehberliği kursuna dönem dönem göndermekteyiz.

Yine; Türkiye Dağcılık Federasyonu Dağcılık branşı içinde yer alan Spor Tırmanış, Olimpik yarışmalarda yer almaktadır. Milas Dağcılık olarak ülkemizde daha yeni olan bu Spor Tırmanış branşını çocuk/genç sporcularımıza öğretmek ve sevdirmek, yurt içinde, yurt dışında Spor Tırmanış yarışmalarına hazırlamak amacıyla Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından verilen kurslara katılım sağlamaktayız.

Türkiye Dağcılık Federasyonu yıllık faaliyet planında yer alan ve 10-16 Şubat 2024 tarihleri arasında İzmir ’de düzenlenen Kış Yürüyüş Liderliği Kursuna Kulübümüz Sporcularından Nihat ERDOĞAN katılım sağlayarak kursu başarıyla tamamlamıştır.

Yine Kulüp Sporcusu ve aynı zamanda yönetim kurulu başkanı  A. Baki ÇETİNKAYA Türkiye Dağcılık Federasyonu’nun 14-18 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlediği Spor Tırmanış Temel Seviye Eğitimini başarıyla tamamlamıştır.

AdminAdmin