MUĞLA
Giriş Tarihi : 07-02-2024 16:05

Eğitim Araştırmadan “Sensiz Olmaz” Kan Bağışı Etkinliği

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Türk Kızılay’ı Muğla Şubesi işbirliğiyle “Sensiz Olmaz” kan bağışı etkinliği düzenlendi.

Eğitim Araştırmadan “Sensiz Olmaz” Kan Bağışı Etkinliği

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğinde hastane çalışanları tarafından kan bağışı yapıldı. Hastane personellerinin yanı sıra vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı kampanyasına Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Turhan Togan ve başhekim yardımcıları da kan bağışında bulunarak destek oldu.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan, kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunun altını çizerek herkesin bir gün kendisine olmasa bile bir yakını ya da sevdiğinin kana ihtiyaç duyabileceğini, bu nedenle sağlık durumu iyi olan herkesin kan bağışı konusunda duyarlı olması gerektiğini hatırlatarak, "Bağışta bulunduğunuz 1 torba kan ile 3 kişiye umut olabilirsiniz” dedi.

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gerçekleştirilen kan bağışı etkinliğine Muğla İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Op. Dr.İsmail Gökbel, Muğla Kızılay Başkanı Şadi Pirci, Kan Merkezi Müdürü Dr. Adem Sali, Hastane Başhekimi Prof.Dr. Turhan Togan ve hastane yönetim ekibi katıldı.

AdminAdmin