SİYASET
Giriş Tarihi : 13-08-2023 16:11

Kadem Mete, Trabzon İl Koordinatörü Oldu

Kadem Mete, Trabzon İl Koordinatörü Oldu

Kadem Mete, Trabzon İl Koordinatörü Oldu

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete, Trabzon İl Koordinatörlüğü görevine getirildi.
Milletvekili Kadem Mete; ‘’Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’ın tensipleri ile görevlendirildiğimiz Trabzon İl Koordinatörlüğü görevine Trabzon İl Başkanlığımızın düzenlediği bir dizi etkinlikle Bismillah dedik...Rabbim utandırmasın.’’ dedi.
AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete Trabzon İl Koordinatörlüğü görevine getirildikten sonra Trabzona giderek, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ile gerçekleştirdiği ikili görüşmenin ardından İlçe Başkanları ile istişare toplantısı düzenleyerek, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi aldı.
İstişare toplantısı sonrası Trabzon İl Başkanlığının düzenlediği Danışma Meclisi Toplantısına katılan Mete; ‘’ Trabzon’da dershanede okudum. Rizeliyim ama, Trabzonsporluyum.. Ailem içerisinde de büyük kongre delegesi olan ağabeyim ve yeğenlerim var. Aynı yörenin insanlarıyız. Burayı iyi bildiğim için Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Bakanımız görevlendirdi” dedi.
Toplantıya Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Mustafa Şen, Vehbi Koç, Yılmaz Büyükaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Başkanı Sezgin Mumcu, ilçe başkanları, partililer ve teşkilat mensupları katıldı.

AdminAdmin