MUĞLA
Giriş Tarihi : 23-02-2024 20:34

GİRİŞİMCİ KURULLARI ÖĞRENCİLER İLE BİRARADA

GİRİŞİMCİ KURULLARI ÖĞRENCİLER İLE BİRARADA

 

TOBB Muğla Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları ile MSKÜ işbirliğinde kurulan Genç ve Kadın Girişimciler Topluluğu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren Muğla Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde, üniversite öğrencilerine girişimciliği aşılamak ve gençlerin fikirlerine yol gösterici olmak amacıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) işbirliğinde oluşturulan Genç ve Kadın Girişimciler Topluluğu ilk toplantısını gerçekleştirdi. 23 Şubat Cuma günü MUTSO ev sahipliğinde, TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulları ile ortak düzenlenen toplantıda, kurulların karşılıklı tanışmasının ardından, öğrencilere yönelik yapılabilecek çalışmalara yönelik fikir ve görüşler aktarıldı. Topluluğun önümüzdeki dönemde yapması hedeflenen çalışmalara ilişkin yol haritası oluşturuldu.

Toplantının ardından Bodrum’da faaliyet gösteren GM Bilişim A.Ş yetkilisi Mehmet Ali Demirci, firmanın faaliyetleri ve geliştirdikleri yapay zeka programına yönelik öğrencilere bir tanıtım sunumu gerçekleştirdi.

KGK Aylık Olağan Toplantısını Gerçekleştirdi

Program kapsamında bir araya gelen Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) il icra komitesi, topluluk ile gerçekleştirilen toplantı öncesi bir araya geldi. Aylık olağan toplantılarını gerçekleştiren KGK üyeleri, gerçekleştirmeyi hedefledikleri proje ve çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

AdminAdmin