MUĞLA
Giriş Tarihi : 26-12-2023 11:58   Güncelleme : 26-12-2023 14:53

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi Tarafından Güvenlik Birimi’ne Teşekkür Programı Düzenlendi

Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetimi Tarafından Güvenlik Birimi’ne Teşekkür Programı Düzenlendi


Başhekim Prof. Dr. Turhan TOGAN’ın öncülüğünde hastane yönetim ekibi tarafından , güvenlik birimine bugüne kadar  yapmış oldukları özverili çalışmaları nedeniyle kutlama programı düzenlendi.
Güvenlik Birimi sorumlusu Güleri Çolak’ın konuşma için söz aldığı programda; Hastaneye başvuran insanların ilk  karşılaştıkları kişiler olduklarını ve gün içerisinde de  sürekli insanlarla muhatap olduklarını, bu nedenle çözüm odaklı çalışma prensibiyle yaşadıkları her türlü problem karşısında  hastane yönetimiyle iş birliği içerisinde çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek tüm güvenlik birimi adına kendilerine düzenlenen kutlama programı için teşekkür etti.
Başhekim Prof. Dr. Turhan TOGAN “Hastanemize günlük insan akışı ortalama 7000-8000 kişiyi bulmaktadır. İldeki tek 3. Basamak sağlık hizmeti sunan hastane olarak yoğun bir insan akışının olması sebebiyle hepimiz büyük bir aile olarak üzerimize düşen sorumlulukların farkındayız. Önceliğimiz her zaman, modern tıbbın ışığında kaliteli sağlık hizmetini alanında uzman profesyonel ekibimizle kolay ulaşılabilir, güvenilir, hasta ve çalışan güvenliğinden ödün vermeyen,  etik değerlere bağlı güvenli sağlık hizmeti sunmaktır. Bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmalarınız ve desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

AdminAdmin