TURİZM
Giriş Tarihi : 03-08-2023 12:41

Fethiye’de Eğlence Zamanı

Fethiye’de Eğlence Zamanı

Fethiye’de Eğlence Zamanı

Fethiye’de turistlerin olmazsa olmazları arasında yer alan cip safari turları, keyifli anlar yaşatıyor. İngilizler başta olmak üzere Avrupalı ve Rus turistler büyük ilgi gösteriyor.


Muğla'nın Fethiye ilçesine gelen yerli ve yabancı turistlerin olmazsa olmazları arasında yer alan cip safari turları, keyifli anlar yaşatıyor. Başta İngilizler olmak üzere Hollanda, Almanya, Rusya, İskoçya ve Arap ülkelerinden gelen turistler, cip safarilerine büyük ilgi gösteriyor. Turistler bu turlarda arazi araçlarıyla gezinin yanı sıra kanyonda yürüyüş, çamur banyosu, rafting turu gibi etkinlikler yapıyor.


Bu Turlar 400 TL


Taşlı, çamurlu ve tozlu dağ yollarıyla nehirlerin çevrelerinden geçen, Fethiye ve Seydikemer ilçelerinin doğal güzelliklerini sunan cip safari turları, turistlere unutamayacakları gün yaşatıyor. Yaklaşık 6 saat süren turların fiyatı ise 400 TL.


Düzenli Denetim Yapılıyor


TÜRSAB Batı Akdeniz Başkanı Özgen Uysal, "Cip safari turları macera arayan turistler tarafından büyük ilgi görüyor. Olası kazaların önlenmesi için devamlı denetlemeler yapılıyor. Bu yıl da cip safari turlarına ilgi yüksek. Fethiye ve Seydikemer ilçelerinin doğal ve tarihi turistik yöreleri uğrak noktalarımızdır"' diye konuştu.

AdminAdmin