TÜRKİYE
Giriş Tarihi : 19-10-2023 14:12

ANADOLU SOHBETLERİ PROGRAMININ KONUĞU ALTINÖZ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

ANADOLU SOHBETLERİ PROGRAMININ KONUĞU ALTINÖZ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

ANADOLU SOHBETLERİ PROGRAMININ KONUĞU ALTINÖZ’DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz Anadolu Sohbetleri Programının konuğu oldu. Altınöz İsrail Filistin savaşına dair önemli açıklamalarda bulunurken yerel seçimlerde kendi adaylarıyla sahada olacaklarını ancak İstanbul ve Ankara’da Cumhur İttifakı ile iş birliğine gidilebileceğini söyledi.
Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından düzenlenen Anadolu Sohbetleri programının konuğu Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz oldu. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan konuşmasında “Bugüne kadar çok sayıda bakan ve milletvekili davet ettik. Siyasi partilerimizin genel başkanlarının yanı sıra genel başkan yardımcılarını da ağırladık. Davetimize teşrif ettiğiniz için teşekkür ederiz” dedi. Demiröz de davet için teşekkürlerini sundu. Burhan’ın İsrail Filistin savaşı ve yerel seçimlerle ilgili sorularına Demiröz şöyle cevap verdi:
KÜRECİK VE İNCİRLİK KAPATILSIN
İsrail’in Filistin’e karşı zulmü ancak yaptırımlarla sona erdirilebilir. D-8 ülkelerinin acilen toplanması ve İsrail’e karşı ortak hareket etmesi gerekmektedir.  Bizim D-8 ülkeleri olarak Yahudi mallarını kullanmamamız gerekiyor. Doları kullanmayarak ortak para birimi belirlenip ticaret anlaşmalarında bu para birimini kullanmamız gerekiyor. 
Türkiye olarak da İsrail’in yanında olan ABD’ye karşı Kürecik Radar Üssü’nü ve İncirlik Üssü’nü kapatmamız gerekiyor. Türkiye’nin İsrail elçisini geri çekmesi ve buradaki İsraillin elçisini de sınır dışı etmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.
İSTANBUL VE ANKARA’DA İTTİFAK YAPABİLİRİZ
Altınöz yerel seçimlerle ilgili olarak da Yeniden Refah Partisi olarak kendi adaylarımızla seçime gireceğiz. Büyükşehirlerde sürpriz aday adaylarımız var. Bir aya kadar adaylarımızı açıklayacağız. İstanbul ve Ankara’da Cumhur İttifakı ile ittifak yapmamız söz konusu olabilir” dedi.

AdminAdmin