YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 12-03-2024 11:02

BAŞKAN AKDENİZLİ, İLK İFTAR PROGRAMINDA TEŞKİLATLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN AKDENİZLİ, İLK İFTAR PROGRAMINDA TEŞKİLATLA BİR ARAYA GELDİ


AKDENİZLİ, CUMHUR İTTİFAKIYLA İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Ramazan ayının ilk iftarını AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün katılımıyla Cumhur İttifakı Teşkilatı ile birlikte yaptı.
Seydikemer Teras Kafe ve Restoranda düzenlenen iftar programına AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, AK Parti İlçe Kadın Kolları, AK Parti İlçe Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri, Meclis Üyesi Adayları ve Cumhur İttifakı Teşkilatı katıldı. İftar programı samimi bir atmosferde gerçekleşti. Birlik ve beraberliğin ön planda tutulduğu programda, yerel seçim çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.
11 ayın Sultanı Ramazan Ayını büyük bir sevinçle karşıladıklarını ifade eden AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, Seydikemerlilerin Ramazan Ayını kutladı. 
BAŞKAN AKDENİZLİ: “SİZLERİN DESTEĞİ VE KATILIMI BİZİM İÇİN SON DERECE KIYMETLİDİR”
Tutulan oruçların kabul olması temennisinde bulunan Başkan Akdenizli, programda yaptığı konuşmada herkesin Ramazan Ayını tebrik etti. Akdenizli; “Ramazan ayı, birlik ve beraberlik duygularımızı daha da pekiştirdiğimiz, sevgi ve hoşgörü ile dolu bir zaman dilimidir. Belediye başkanı olarak, bu mübarek ayın ilk iftar programında sizlerle bir araya gelmekten büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu program, sadece birlikte oruç açmak değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, dayanışma ruhumuzu canlandırmak adına da önemli bir fırsattır.
Önümüzde seçim süreci gibi önemli bir süreç bulunmaktadır. Demokrasimizin en önemli unsurlarından biri olan seçim sürecinde, sizlerin desteği ve katılımı bizim için son derece kıymetlidir. Bu süreçte, şeffaf, adil ve demokratik bir ortamda hareket ederek, ilçemizin geleceği için en doğru adımları atmaya gayret edeceğiz. Halkımızın beklenti ve taleplerini dikkate alarak, daha yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çok şükür öyle bir partinin mensuplarıyız ki 22 yıldır ülkemizi eser ve hizmet siyasetiyle donattık. Başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milliyetçi Hareket partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey’e, Seydikemer’i Muğla’nın parlayan yıldızı haline getiren Milletvekilimiz Sayın Yakup Otgöz’e bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki 5 yıllık süreçte hep birlikte daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Programda konuşan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekti. İsrail ordusunun, Ramazanın ilk gününde de Gazze’de onlarca kişiyi öldürdüğünü ve yaraladığını söyledi. Yaşanan soykırımın bir an önce son bulmasını dileyen Otgöz; “Gazze’de yaşanan acıları her gün görüyoruz. Yüreğimiz yanıyor. İsrail ordusunun kalbi o kadar nasırlaşmış ki, mübarek Ramazan ayında da onlarca canı öldürmekten geri kalmıyor. İnşallah dünyanın gözü önünde yaşanan bu vahşet bir an önce son bulur” ifadelerini kullandı. 
Seydikemer’deki birlik ve beraberliğin örnek oluşturduğunu ifade eden Otgöz; “Biliyorsunuz önümüzde 31 Mart Yerel Seçimleri var. Çok az bir zamanımız kaldı. Sizlerin desteği ile Seydikemer’de çok güzel bir başarıya imza atılacağına inanıyorum” diye konuştu. 

AdminAdmin