YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 30-03-2024 00:02

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ’UN BÜYÜK MİLAS MİTİNGİ ATAPARK MEYDANI’NDA GERÇEKLEŞTİ

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FEVZİ TOPUZ’UN BÜYÜK MİLAS MİTİNGİ ATAPARK MEYDANI’NDA GERÇEKLEŞTİ


Cumhuriyet Halk Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’un Büyük Milas mitingi vatandaşların yoğun katılımıyla coşkuyla gerçekleşti. 
Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras’ın da katılarak Milaslılarla buluştuğu  mitingde, CHP Parti Meclisi Üyesi Alkım Denizaslanı ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ta adaylara destek oldular.
Atapark Meydanı’nda vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği miting Suavi konseriyle son buldu. Usta sanatçı birbirinden güzel eserler seslendirerek, Milaslılara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. 
Büyük Milas Mitingi’nde Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’dan önce sahnede birer konuşma gerçekleştiren CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve Cumhuriyet Halk Partisi PM Üyesi Alkım Denizaslanı meydanı doldurarak, mitinge coşku katan tüm Milaslılara teşekkür ettiler. Milas Belediye Başkanlığı için Fevzi Topuz’a Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Ahmet Aras’a destek isteyen konuşmacılar, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerden her iki adayın da başarıyla ayrılacağının altını çizdiler.
Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız ve kazanan Milas olacak...
Mitingde konuşan Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz; “Yaklaşık 2 aydır mahalle mahalle gezerek Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışını anlattık. Göreve hazırız Milas’ımızı hak ettiği noktaya, Milasımızı daha yaşanabilir kent yapmaya hazırız. Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız ve kazanan Milas olacak. Sağlıklı bir kent yaratmak için, yaşanabilir bir kent yaratmak için, güvenli bir kent yaratmak için, çağdaş bir kent yaratmak için, kısacası gücümüzü Milas halkından güvenimizi de yaptığımız işten almak üzere sizlerden görev ve yetki istiyoruz. Kültürüne, doğasına sahip çıkan bir belediyecik anlayışını hayata geçirmek için, yeşiline doğasına sahip çıkan bir belediyecilik anlayışı için, gençlerimizi teknolojiyle buluşturan bir belediyecilik anlayışı için sizlerden görev ve yetki istiyoruz. Hizmetlerin yürütülmesinde insanı esas alan, insana dokunan projeleri sizler için yapmaya kararlı olduğumuzu ifade ediyoruz” diyerek tüm Milaslılardan 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde destek istedi.
Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz’un ardından sahneye gelen Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras ise projelerini anlatarak,  göreve gelmesinin ardından Fevzi Topuz ile uyum içinde çalışacağının altını çizdi.
Konuşmaların ardından CHP Milas Belediye Meclis Üyesi Adaylarının sahneye çağrılarak vatandaşlara tanıtılmasıyla devam eden miting Suavi konseriyle son buldu. Konser sonunda Milas Belediye Başkan Adayı Fevzi Topuz, usta sanatçı Suavi’ye çiçek takdim ederek, sunmuş olduğu müzik ziyafeti için teşekkür etti.
 

AdminAdmin